Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

Hehehe,kada vam belo meso umesto snicli bude zavrsilo kao komadici za wok,setite se kako ste se slatko nasmejali.

Posted

ovo je nož za filetiranje belog mesa pterodaktila

• 3 weeks later...
Posted

Kako se zove ono kao drveni tučak (?) što služi da gurnem u čašu i iscedim sastojke? Ako i ima neki link za poručiti, slobodno...

Posted

Kako se zove ono kao drveni tučak (?) što služi da gurnem u čašu i iscedim sastojke? Ako i ima neki link za poručiti, slobodno...

rekao bih da ti treba "cocktail muddler" - al posluzice verovatno i obican drveni tucak (+ on je verovatno jeftiniji)

img67o.jpg

Posted

Garant IKEA ima neki do jaja....

....shit has hit the fan...

Posted

nema IKEA, al ima AliExpress, već od 2€ čini mi se...

Posted

nema IKEA, al ima AliExpress, već od 2€ čini mi se...

I to što kažeš, mada cenim da ga ima i po pijacama....
  • 4 weeks later...
Posted (edited)

Ima li iskustava sa black lava stone posuđem. Ima neka akcija de bi recimo mogao da uzmem vok i tiganj za 5k.

Edited by nisam ja
Posted

Moj ortak uzeo, kaze da "lepi"...

Posted

Ne lepi ako se koristi pravilno tj. mora biti vrelo. Idealno za gasne šporete

Posted

OK, da li da kupim onu halogenu rernu, verovatno je ovde već bilo, koncept mi se dopada, ali mi sve deluje malo previše TV šopovski. Nije mi problem što lažu sa vremenima spremanja i potrošnjom energije, kakvi su rezultati?

Posted

i ja se razmisljam jer nije neka kinta.  moja komisnica je kupila pre 10 i vise godina kad je to bilo ultra skupo, kao npr sad 500 evra. super je za zu zu, fish fingers i tako te stvari. 

Posted

Ima da se kupi za 20 evrića na kupujem prodajem.