jms_uk Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 4 minutes ago, Djuro said: iskopao sam sad svoj stari Fire. vredi li to nesto? ima li neki domaci/strani kiosk sa kojeg se mogu skinuti knjige? ili mora sve regularno, sa fiskalnim? Ima ih sirom neta, samo trazi .mobi fajlove...
stajebrebilo Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 2 hours ago, Djuro said: iskopao sam sad svoj stari Fire. vredi li to nesto? ima li neki domaci/strani kiosk sa kojeg se mogu skinuti knjige? ili mora sve regularno, sa fiskalnim? imas na forumima, a pdf fajlove prebacis u odgovarajuci format sa Calibre programom
Fakundo Sava Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Gledam cene na kp i kapiram da je najbolje da naručim oba primerka a onaj koji mi se manje svidi ide na doboš potok
Fakundo Sava Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Sa amozona.de ne šalju za austriju Kako vam izgleda ova ponuda http://www.saturn.at/de/product/_kindle-paperwhite-2015-b00qjdo0qc-1424881.html
Moća Posted March 27, 2018 Posted March 27, 2018 Narucio i ja preko drugarice za uskrs. Sad sledi skupljanje knjiga tako da dajte preporuke na pm.Sent from my Le X620 using Tapatalk
Moća Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Kako da zabelezim gde sam stao sa citanjem? Evo sad jedva nadjoh gde sam stao pogubih se nacisto.
ToniAdams Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 pa nema sta da zabelezis, ostace ti upamcena ta strana. kad opet otvoris tu knjigu, otvorice se na toj strani. kako si se pogubio? sta to radis moco?
Moća Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 (edited) Bio burazer pa drndao i ja bio u drugoj sobi kad se vratih on otisao i sam ne zna koliko strana. I onda ja krenuo da premotavam nazad al sve mi se vrti u krug ne znam zasto. I setih se otprilike da ukucam onaj broj delova ili cega vec i nadjoh. Edited April 7, 2018 by Moća
ToniAdams Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 pa nedaj burazeru, nek kupi svoj. mozes naravno i da konkretnu stranicu bukmarkujes, sto ces saznati kad kindl i bukmark ukucas u gugl
Zet Posted April 8, 2018 Posted April 8, 2018 Moguce je registrovati nekoliko korisnika na jednom uređaju.
zema Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 ja sam probao nekoliko i nisu me odusevili tj bili su losiji od kindlovog eng eng recnika. doduse ja ih nisam placao pa je mozda i do toga
goofs Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Baneprevoz i tako ti slicni sajtovi su vremenom rodili GB knjiga. Nazalost uglavnom su to neki PDF/WORD/TXT formati, nidje MOBIja. Ono sto sam provalio da najbolje fercera je TXT->MOBI, sve ostalo ne koristi mogucnosti Kindla u potpunosti, a konverzije su lose.
ToniAdams Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 pa konvertuj. ja sam sigurno lapo knjiga moro da konvertujem.
Zis Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) Čini mi se da BalkanDownload.org trenutno ima najveći izbor e-knjiga na exYu jezicima Edited August 31, 2018 by Zis
Recommended Posts