Jump to content
IGNORED

Kindle

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Djuro said:

iskopao sam sad svoj stari Fire. vredi li to nesto?

ima li neki domaci/strani kiosk sa kojeg se mogu skinuti knjige? ili mora sve regularno, sa fiskalnim?

Ima ih sirom neta, samo trazi .mobi fajlove...

Posted
2 hours ago, Djuro said:

iskopao sam sad svoj stari Fire. vredi li to nesto?

ima li neki domaci/strani kiosk sa kojeg se mogu skinuti knjige? ili mora sve regularno, sa fiskalnim?

imas na forumima, a pdf fajlove prebacis u odgovarajuci format sa Calibre programom

Posted

Gledam cene na kp i kapiram da je najbolje da naručim oba primerka a onaj koji mi se manje svidi ide na doboš potok 

Posted

Narucio i ja preko drugarice za uskrs. Sad sledi skupljanje knjiga tako da dajte preporuke na pm.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

• 2 weeks later...
Posted

Kako da zabelezim gde sam stao sa citanjem? Evo sad jedva nadjoh gde sam stao pogubih se nacisto.

Posted

pa nema sta da zabelezis, ostace ti upamcena ta strana. kad opet otvoris tu knjigu, otvorice se na toj strani.

kako si se pogubio? sta to radis moco?

Posted (edited)

Bio burazer pa drndao i ja bio u drugoj sobi kad se vratih on otisao i sam ne zna koliko strana. I onda ja krenuo da premotavam nazad al sve mi se vrti u krug ne znam zasto. I setih se otprilike da ukucam onaj broj delova ili cega vec i nadjoh.

Edited by Moća
Posted

pa nedaj burazeru, nek kupi svoj.

mozes naravno i da konkretnu stranicu bukmarkujes, sto ces saznati kad kindl i bukmark ukucas u gugl :fantom:

Posted

Moguce je registrovati nekoliko korisnika na jednom uređaju.

• 1 month later...
Posted

ja sam probao nekoliko i nisu me odusevili tj bili su losiji od kindlovog eng eng recnika. doduse ja ih nisam placao pa je mozda i do toga :laugh:

• 3 months later...
Posted

Baneprevoz i tako ti slicni sajtovi su vremenom rodili GB knjiga. Nazalost uglavnom su to neki PDF/WORD/TXT formati, nidje MOBIja. Ono sto sam provalio da najbolje fercera je TXT->MOBI, sve ostalo ne koristi mogucnosti Kindla u potpunosti, a konverzije su lose.

Posted

pa konvertuj. ja sam sigurno lapo knjiga moro da konvertujem.

Posted (edited)

Čini mi se da BalkanDownload.org trenutno  ima najveći izbor e-knjiga na exYu jezicima 

Edited by Zis