Frank Pembleton Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 2 hours ago, vookela said: Ja sam preko amazona uzeo Kindle 8, odlican je, ne treba ti vise veruj mi. To je ovaj 50 evra? https://www.amazon.de/Amazon-Kindle-6-Zoll-4GB-eReader/dp/B0186FESVC
Joe D Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 koja je razlika izmedju tog od 50 jura i ovog paperwhite od 75 jura, osim sto ovaj drugi ima bolju rezoluciju? i koliko je znacajna razlika u rezulociji?
Renegade Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Pored rezolucije razlika je i u osvetljenju. Po meni, osvetljenje vredi savkog centa od ovih 25€ koliko je skuplji paperwhite.
Frank Pembleton Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Pa to je vrlo cesta polemika, da li je to osvetljenje vredno te kinte.Imam prijatelja koji mi tvrdi da mu više prija ona lampica sa štipaljkom......shiit has hit the fan....
ToniAdams Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 ma ok, razlika u kinti je smesna trenutno, al meni prosto ne prija svetlo koje izbija iz ekrana. upravo sam ga zato i uzeo, da ne moram da citam sa kompa ili tableta.
Renegade Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Čini mi se da smo već nekad razglabali o ovome :D. I meni generalno smeta kad je prevelik kontrast između onoga u šta gledam i okoline. Kod paperwhite-a ima 24 nivoa jačine osvetljenja i može da se fino prilagodi da se taman vidi lepo a da ne bude napadno. Meni nikad ne prelazi 7-8.
ToniAdams Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 ma jesmo sigurno vise puta jbg, individualno je skroz. al generalno puno koristim oci, i vec su skoro pa za bacanje, te je mozda i domene.
stajebrebilo Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 meni licno ne treba dodatno osvetljenje i zato sam isao na entry level model, napunio sam ga svim sto zelim da procitam i jos ima 900 Mb mesta... Iskljucio sam wifi i ukljucio avionski mod, duze traje baterija.
Hamlet Strašni Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Kod pejprvajta ne izlazi svetlo iz ekrana, u tome i jeste fora. Nego svetli sa strane
ToniAdams Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 kad ne bi svetlo izlazilo iz ekrana ne bi u teoriji mogao da citas u mraku. mozda ti imas neki felerican komad :(
Hamlet Strašni Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Izlazi iz lampica koje su pored ekrana, ne u njemu ili ispod njega.
Djuro Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 iskopao sam sad svoj stari Fire. vredi li to nesto? ima li neki domaci/strani kiosk sa kojeg se mogu skinuti knjige? ili mora sve regularno, sa fiskalnim?
Recommended Posts