bags Posted May 17 Share Posted May 17 On 16. 5. 2023. at 11:34, colonelo said: Inače, na Superstaru krenulo emitovanje nove kriminalističke serije Nemirni, iza koje stoje ekipa koja je radila sasvim solidnu seriju (i film) Jedini izlaz. I ovo bi moglo da bude zanimljivo, ali vidjećemo. Uh ove dve epizode izgledaju lose. Kicic i ova Ana Mandic bas losi, ostali malkice bolji. Jedini vrhunska stvar je R. Milenkovica sa kosom koji kao da je ispao iz posetioca. 1 Quote Link to comment
colonelo Posted May 17 Share Posted May 17 (edited) A meni je Raletova perika jedan od najlošijih elemenata. I to što Vaja Dujović igra ćerku Nikoline Friganović. Provjerio sam - razlika između njih je 12 godina. Generalno, i meni su Kičić i Mandićka najslabiji dio glumačke ekipe. Edited May 17 by colonelo Quote Link to comment
Fakundo Sava Posted May 17 Share Posted May 17 ova dekada u srpskoj kinematografiji biće poznata kao udbaška Quote Link to comment
bags Posted May 18 Share Posted May 18 9 hours ago, colonelo said: A meni je Raletova perika jedan od najlošijih elemenata. Pa da. Toliko je losa da je vrhunska. 1 Quote Link to comment
bags Posted May 21 Share Posted May 21 Nemirni su iz epizode u epizodu sve gori. Uvodjenje nekoliko novih likova u trecoj epizodi, Dugalic kao Slavuj , svi dijalozi, Kicic, Mandic, scene iz proslosti - bas lose i za zaobici. Quote Link to comment
Blojler Posted May 21 Share Posted May 21 bas teska krsina, jedna od stvari koju nisam mogao da progutam je kao mala grafika poruka i poziva sa mobilnog dok je kadar na glumcima, i stoji propusten poziv na mobilnom pa pise na ekranu MISSING CALL! I to je sve sto treba da se kaze o seriji. 1 Quote Link to comment
jorma shparga Posted May 26 Share Posted May 26 Meni se Nemirni nisu cinili toliko losi u prve 2 epizode, ali ovo posle je potpuna kataklizma... Tolika, da je tesko izdvojiti sta je i ko je gori ( *pri tom u seriji igra Kicic koji je najgori po defaultu) 2 Quote Link to comment
Shaq Posted May 26 Share Posted May 26 On 9. 4. 2023. at 21:24, Frank Pembleton said: Kalkanski krugovi... Kakva smaračina... ....shiit has hit the fan. Lausevic glumi onog izlapelog dedu za medalju... Jos ja gledao u cugu kk, crnu svadbu i bunar.. sve na isto sranje, posle ne znas ni koja je koja serija.. 1 Quote Link to comment
Recommended Posts