Jump to content

Fotografija - Razno

Featured Replies

• Replies 886
  • Views 76.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

https://www.flickr.com/photos/120833037@N06/

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Nagrađena fotka, idealna za True Detective  

• dmitri markov . umro je pre nedelju dana. proslavio se snimajuci fotografije mobilnim o životu u ruskoj provinciji.         

Posted Images

Za razliku od one sa prethodne strane, ovo je barem solidna fotka (a i pare idu u dobrotvorne svrhe, ako je to tacno, onda je to cak i lepa prica).

On 12. 11. 2011. at 9:55, kapetanm said:
Imam par takvih sa pecanja, značilo bi mi desetak evra za kafanu :fantom: . Nisam znao da se dostižu tolike cifre
Imaš, kako da ne. Na stranu nečija spremnost da da toliko para za nju - fotografija je odlična.
  On 10. 11. 2011. at 8:52, CowBoy said:
Harddiskovi nikada nisu bili jeftiniji: kupis eksterno kuciste i 1Gb diska, imas siguran storidz za naredne cetiri godine.
thnx cowboy, mislio si na 1TB ;)jos jedno pitanje za iskusne a tice se prenosenja foto aparata (i opreme) preko graniceda li treba prijavljivatida li skener rucnog prtljaga na aerodromu moze da osteti neki senzor il nesto u masini :D
  On 14. 11. 2011. at 8:53, zorglub said:
fotografija je odlična.
Sta ti se posebno svidja u vezi nje. Mozes i detaljno.
  • Author

Ne treba, ali ne bi bi skodilo - u slucaju da se nadje neki vrlo revnosni carinik.

On 14. 11. 2011. at 12:17, InvisibleLight said:
jos jedno pitanje za iskusne a tice se prenosenja foto aparata (i opreme) preko graniceda li treba prijavljivati
Ne, to se odnosilo na film.
  On 14. 11. 2011. at 12:17, InvisibleLight said:
da li skener rucnog prtljaga na aerodromu moze da osteti neki senzor il nesto u masini :D
  On 14. 11. 2011. at 12:33, Indy said:
A i ne moram. Prihvatam jedino ispravku da sam trebao govoriti u svoje ime. Sad izvoli s vređanjem, ako misliš da me je briga.
  On 14. 11. 2011. at 12:33, Indy said:
Neobicno kod nje je sto je izgubljena dubina.

aliteracija dva tona kroz 6 horizontalnih traka(linija) kao 'slucajni isecak prirode' .mene ova fotka ne toliko deprimira koliko iritira, usla bih u kadar da razmaknem okvire i vidim sta je izvan okvira, levo i desno od slike, dok ne ugledam nesto sto remeti tu teskobnu (imam utisak) kvazismirenostps. hvala jms za info

Edited by InvisibleLight

On 14. 11. 2011. at 15:40, InvisibleLight said:
aliteracija dva tona kroz 6 horizontalnih traka(linija) kao 'slucajni isecak prirode' .mene ova fotka ne toliko deprimira koliko iritira, usla bih u kadar da razmaknem okvire i vidim sta je izvan okvira, levo i desno od slike, dok ne ugledam nesto sto remeti tu teskobnu (imam utisak) kvazismirenostps. hvala jms za info
tako nekako. ja opet zamisljam fotografa kako sedi 15 sati i cheka trenutak kada nema bash nikoga. sto je malo verovatno ^_^
  On 14. 11. 2011. at 15:42, thermal bug said:
tako nekako. ja opet zamisljam fotografa kako sedi 15 sati i cheka trenutak kada nema bash nikoga. sto je malo verovatno ^_^
pa sacekuse se prave za divlje i druge zivuljke.ovo mi deluje pusto/slabo frekventno.uopste nemam osecaj koja je razmera i kolika bi ljudska figura bila na njoj. deluje mi ova betnska traka kao neka zapustena pesacka staza. a mozda je i autoput iz velike daljine

pred kraj ovog video snimka ima objasnjenje same fotke.

• Author

Au contraire - ceka se, ceka trenutak...

On 14. 11. 2011. at 15:42, thermal bug said:
i cheka trenutak kada nema bash nikoga. sto je malo verovatno ^_^
  On 14. 11. 2011. at 16:40, jms_uk said:
Au contraire - ceka se, ceka trenutak...
pa dobro, definitivno ta slika ne kaze - vidi shto je super daj da slikam ^_^