Jump to content

Fotografija - Razno

Featured Replies

On 12. 7. 2011. at 10:49, CowBoy said:
Link na izgled@Dabovic: to nisu fotografi no foto reporteri :P
Hvala, izgleda sasvim solidno. Moram obici sljedeci put.
  • 5 weeks later...
  • Replies 878
  • Views 76.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lo Zingaro
    Lo Zingaro

https://www.flickr.com/photos/120833037@N06/

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

Nagrađena fotka, idealna za True Detective  

• dmitri markov . umro je pre nedelju dana. proslavio se snimajuci fotografije mobilnim o životu u ruskoj provinciji.         

Posted Images

Ajde da podelim sa vama ovaj sajt, sa neopisivom kolicinom foto informacijaedit: A sa njega, kakve slike jbt ovde...

Edited by kapetanm

• 2 weeks later...
184895_170421523010490_104484596270850_453864_4183642_n.jpgOva fotka mi se svidja. Vjeran Zganec Rogulja 2010.

Edited by bergasa19

ne znam da li je nova alatka, ja je video pre neki dan u verziji beta 3.5 i dopada mi se.flickeflu.com

20136m.jpg
1cb935c5cf64f47b3896b39eafea198d.jpgostalo

Edited by bergasa19

Osim što je bilo sunčano sveže jutro, po povratku s posla, izvrnem se i pogled mi padne na ovu lepoticu, smeštenu među ostale aparate. Žena pronašla u nekoj torbi sa starim stvarima. Očuvana, neupotrebljavana :) .Srećan sam

Znam sa nije umetnicka, ali je zanimljiva za one koji je nisu videli. Stavicu link sa tekstom uz fotografiju

Edited by bergasa19

On 16. 9. 2011. at 19:55, bergasa19 said:
Znam sa nije umetnicka, ali je zanimljiva za one koji je nisu videli. Stavicu link sa tekstom uz fotografiju
Cemu ovolika pompa - dogadjaj nije trajao dva minuta vec se desavao satima. Ovo je jedan trenutak, jedan ugao, jedna scena - ne vidim da je po bilo cemu nenormalna.Prosto, publika navikla na zanrove pa ocekuju da se uz spaljeni njujork u pozadini akteri hvataju za glavu i cupaju kose satima u kontinuitetu, uz vristanje, plac i paniku.

Edited by CowBoy

Isto sam se i ja pitao. Najcudnije je da je autor tek 2006 objavio. Zamisli ti koja je to presija.

Edited by bergasa19

Ma shabani/budale. Ne umem da objasnim - ok, razumem, puritanizam, ali da sasvim normalna fotografija dize ovoliku prasinu medju moralistima - bolest.

Ne fascinira mene to, koliko me fascinira ta unutrasnja samocenzura, koja ti kaze necu sada da je objavim jer znam kako nam je svima tesko. Pa ljudi su u isto vreme kad su gorele bliznakinje zvali svoje dilere da vide da li ce biti problema sa isporukom.

Necu vise u oftopik ali ima veze sa ovim o cemu pricamo,

• Author

Evo nesto za Nikondzije.Sutra!Kazu, mozda novi, mirorrless aparat?

On 20. 9. 2011. at 21:21, jms_uk said:
Evo nesto za Nikondzije.Sutra!Kazu, mozda novi, mirorrless aparat?