Jump to content

Featured Replies

Dobro, to je Srbija sa svojim specifičnostima. Ja sam više mislio na radnike u Evropi koji, ako nisu zadovoljni, uvek mogu da gledaju kako im se kompletna fabrika seli u Pakistan/Srbistan ili da svoje radno mesto prepuste: a) nekom migrantu koji, srećan što se izbavio odakle se izbavio, neće još izvoljevati sa nekakvim pravima zaposlenih; b) nezaposlenom sunarodniku koji, srećan što mu banka neće uzeti kuću koju i sa poslom teško otplaćuje a bez njega može samo da se ubije, neće još izvoljevati sa nekakvim pravima zaposlenih.

• Replies 10.7k
  • Views 1.1m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• U Beogradu sam, dosao za praznike. Jeste grozno i haoticno. Sutra malo vise.

• Zaboravan
    Zaboravan

Saudi Arabia has been chosen as the chair of the UN commission that is supposed to promote gender equality and empower women around the world. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/27/

• Roger Sanchez
    Roger Sanchez

Posted Images

postoji i c opcija da lepo otvore sami svoju firmu i budu prezadovoljni rezutaltima umesto što izvoljevaju platu privatnika na mestu kv radničuge :fantom:

Da, to sam zaboravio. Ali tada im više nije potrebna levica da zastupa njihova radnička prava već mogu komotno da se okrenu fašistima koji će ih braniti od nezadovoljne nkv pučine :fantom:

Američki predsednik Barak Obama odobrio je zakon o zabrani upotrebe u propisima diskriminatornih i uvredljivih termina kojima se opisuju manjinske grupe, saopštila je Bela kuća.

Zabrana se odnosi na termine kao što su "Crnac" i "Azijat", koji će ubuduće biti zamenjeni terminima "Afro-amerikanac" i "Amerikanac azijskog porekla", navodi se u saopštenju.

Predlog je u februaru prošao u Kongresu, a protekle nedelje usvojen je i u Senatu.

Termini čija će upotreba biti zabranjena korišćeni su u američkim zakonima do 70-tih godina prošlog veka i odnosili su se na pripadnike manjina.

Biće takođe zabranjeni i izrazi "Indijanac" i "Aleut", koje će zameniti termini "Američki starosedelac" i "Starosedelac sa Aljaske".

:Hail:

A umesto Italijani - Amerikanci Italijanskog porekla, umesto Kinezi - Amerikanci sa dalekog istoga, umesto bilo kog neamerikanca - Amerikanac sa neameričkim poreklom.

Kakve veze ima neki crnac sa 4 generacije rođenih u bronxu sa nekom Afrikom ?

edit: da se možda prebaci na PC temu

Edited by Lezilebovich

Hoce li da hapse crnce kad krenu jedan drugom yo nigga

• Author

da ih hapsi kad krenu da se gadjaju propisima u kojima pise yo nigga?

pitanje je trenutka kad će domaći veleizdajnici početi da harače za cigan i šiptarin e ne bi li nakrmačili budžet mmw :fantom:

pitanje je trenutka kad će domaći veleizdajnici početi da harače za cigan i šiptarin e ne bi li nakrmačili budžet mmw :fantom:

ako nam zabrane da Siptare zovemo Siptari a Cigane Cigani, od jeftine zabave ostaje nam samo samo prs' u dupe. :fantom:

Al će im naši doskočiti. Umesto Hrvati, govorićemo Srbi iz zapadnije bivše republike, umesto Crnogorci - Srbi sa mora i slično. Čisto da se niko ne vređa :fantom:

Al će im naši doskočiti. Umesto Hrvati, govorićemo Srbi iz zapadnije bivše republike, umesto Crnogorci - Srbi sa mora i slično. Čisto da se niko ne vređa :fantom:

srbin opet pobedijo... :fantom:

Sta znam, ako je baba iz busa posteno zaradila penziju, neka prica o Austriji sta oce. To sto je Srbija sjebana, ne znaci da ona ista duguje Austriji.

+ 1

placala je porez vise od pet-deset godina sto joj daje za pravo da porezuje svoje misljenje i turi ga politicarima u porezano dupe.., eh da je vise takvih baba

Jebiga, drugar umetnik je pravio prosle godine intervju u prvom jutarnjem U-Bahnu u 5:07 sa pitanjem: koji vam je maternji jezik. Bese samo jedan german speaking lik. Rad jos nije objavljen, problemi i prijateljski saveti da se to preskoci u publikaciji. To je taj optimalni austrijski PC fasizam, da ima ko da im ujutru pocisti sva govna dok ne stignu na posao i da se istolerise™ Ottakringerstrasse heute mach ma party. Samo da se ne opustis pa da pomislis kako si jedan od njih. Od nasih ljudi koje ovde znam (4-5 porodica) vecinom ih politika ne zanima i nemaju vremena ali im prija stav FPÖ kako je Srbima namestena greda i prodata cigla 90-ih i kako je sramota sto je Beograd prvi bombardovani grad posle WW2. Jedni su teski Straheovci, u borbi za "Esterajh majn šenes Esterajh" protiv svih koji bi da im otmu posao ciscenja govana. Ironija i komedija u isto vreme. Naravno, austrijanci ga™ biraju vecinom i tu sam se naslusao jako zanimljivih stvari, od saputanja "hoces da ti kazem ko je kriv za sve od 45 do danas, mislim razumes znamo svi ko su bankari zaista, wink-wink" do "Orban je jedini branik Evrope u ovom trenutku, od ovih sto misle da je nasa trava zelenija!" Narocito je sexy kad ti to pricaju u saloncima od 200 kvadrata dok ti kenjas u shareovanom wc-u za 3 stana. Jedna opsta atmosfera konstantne upuvanosti ili sto bi rekao Dzoni: klasni mir i druge trice, ustajala zabokrecina.

ne slazem se bas sa sustinom koju iznosis, cesto se starosedeoci (samo) vozikaju kolima jer se gnusaju urodjeno stedljivih dosljaka ali jos cesce ih vecina ide u office u 7 ili cesto u 9. mi govnari se ni ne guramo medju njih jer se stidimo nasih baba koje se ne stide da im prdnu pod nos. u stvari sustinski si dobro izveo post.

...poslato sa prinudnog...

Al će im naši doskočiti. Umesto Hrvati, govorićemo pošokačeni Srbi iz zapadnije bivše republike, umesto Crnogorci - Srbi sa mora i slično. Čisto da se niko ne vređa :fantom:

:fantom:

Lako:

Degenerik.

Ne znam zasto ljudi misle imigranti/gastosi automatski imaju nekakav afinitet prema drugim imigrantima/gastosima samo zato sto su i oni imigranti/gastosi? Zasto je cudno da Pera iz KG ili Sime iz ZD imaju rasisticke predrasude prema Romima, Turcima, Arapima, Pakistancima, Indijcima, Avganistancima, Afrikancima itd. itd. isto kao sto ih imaju i starosedeoci po Austrijama, Svajcarskama, Nemackama, Francuskama i slicno? I zasto se misli da je desnica u tim zemljama nuzno staticno i da razmislja u okvirima arijevske ideologije iz 40ih, a da ne moze da promeni misljenje pa kaze, pa ovi Srbi, Hrvati, Poljaci oni su ipak OK, ipak su belci, Evropljani, hriscani, njih mozemo i da asimilujemo u nasu kulturu a Turke i crnce nikada necemo, a pride imamo i prodju u tom glasackom telu, sto da ne?

Ja sam upoznao tonu imigranata na raznim mestima koji bi rado doveli jos milion svojih™ i koji kukaju na nepravdu kada trpe diskriminaciju zato sto su imigranti, ali zato brate izbacili bi ove musave™, crne, prljave, zamotane™, i tako dalje. 

Edited by hazard

+1

Pisao sam ranije, Srbi su u Austriji/Nemačkoj/Švajcarskoj precipirani kao odlični imigranti i ta se percepcija domorodaca mnogo promenila u zadnjih 20 godina. Takođe, Srbi su vrlo skloni da u Evropi podržavaju desnicu/ekstremnu desnicu.

Na protestima PEGIDA-e je bilo i srpskih zastava.