Eleniko Posted January 1 Posted January 1 ja sam se dugo plašio malionoa /generalno ne volim pandurske pse/ onda sam provalio koliko su inteligentni i pozitivni ortak ima malinoa koji ima nenormalno dobar smisao za humor, bukvalno pas zajebant uzvedemo ga u šetnju sa mojima a on nas zasmejava to nisam video nikada ranije /ne sumnjam da postoji/ kada bi stalno živeo ovde, imao bi jednog. 2
JozoMujica Posted January 1 Posted January 1 42 minutes ago, Klara said: Pitam se baca li i Čipi smeće gde treba. :pPp Ne znam, bili smo komšije 12 godina, ne sećam se da sam ga ikad video da baca ni u kantu ni van nje. 1
Leia Posted January 21 Posted January 21 https://www.instagram.com/reel/DFDdgLHMmFw/?igsh=aG1ndGl6ZTFud2Fp 3 1
Sara Posted January 22 Posted January 22 On 1.1.2025. at 22:25, Eleniko said: ja sam se dugo plašio malionoa /generalno ne volim pandurske pse/ onda sam provalio koliko su inteligentni i pozitivni ortak ima malinoa koji ima nenormalno dobar smisao za humor, bukvalno pas zajebant uzvedemo ga u šetnju sa mojima a on nas zasmejava to nisam video nikada ranije /ne sumnjam da postoji/ kada bi stalno živeo ovde, imao bi jednog. Moja drugarica je imala engleskog setera sa smislom za humor, da nisam videla ne bih verovala. Pas je svaki dan smisljao neke zajebancije I imao nasmejanu facu. 1 2
slepa živana Posted January 25 Posted January 25 8 hours ago, Klara said: Kakve zgodne maćke! bonđorno italija kome stai tuti fruti 1
Recommended Posts