December 28, 2024Dec 28 Koja je ovo tačno rasa? Viđamo ih i kažu bernski ovčar, sad ako je to sinonim za Bernardinac onda ne znam stvarno, ne bi rekao.
December 28, 2024Dec 28 nije sinonim. bernski ovcar je nesto manji i manje mastifskih labija od bernardinca. seinti nemaju crnu boju a razlicito je i geografsko poreklo. perla izgleda kao bernski, ali me buni tezina od 60 kg. u svakom slucaju, dobro joj stoje. poz Edited December 28, 2024Dec 28 by le petit nicolas
December 28, 2024Dec 28 Da, to je ta @le petit nicolas Jeste, ona je prevelika za svoju rasu, to se ovi moji nisu nadali kad su je kao bebu usvojili. Sad inače ima skoro 8 godina, ali živahna je i nestašna kao kad je bila štene @Klara Nije kuhinja, trpezarija je (žmu mi je iz okoline Bolzana, planinsko dete, pa je u kući kod njegovih sve taj neki alpski stil, drvo na sve strane i taj fazon) evo još par fotki, malo starijih omiljeno joj je da krade i raznosi peškire po kući ili šta već nadje u korpi za veš Edited December 28, 2024Dec 28 by dunja
December 28, 2024Dec 28 neki psi uvek ostanu stenad. kod mene ima nesto slicno. deveta godina, skace u vis iz mesta kao na federima. kad uvece nosim cinije s klopom, drzim ih kao ona indijska boginja, u visini glave. poz Edited December 28, 2024Dec 28 by le petit nicolas