Eleniko Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Koja je ovo tačno rasa? Viđamo ih i kažu bernski ovčar, sad ako je to sinonim za Bernardinac onda ne znam stvarno, ne bi rekao.
Filozof manijak Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 meni odmah pao na pamet bernardinac, samo mu ono burence fali
le petit nicolas Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) nije sinonim. bernski ovcar je nesto manji i manje mastifskih labija od bernardinca. seinti nemaju crnu boju a razlicito je i geografsko poreklo. perla izgleda kao bernski, ali me buni tezina od 60 kg. u svakom slucaju, dobro joj stoje. poz Edited December 28, 2024 by le petit nicolas 2 1
dunja Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) Da, to je ta @le petit nicolas Jeste, ona je prevelika za svoju rasu, to se ovi moji nisu nadali kad su je kao bebu usvojili. Sad inače ima skoro 8 godina, ali živahna je i nestašna kao kad je bila štene @Klara Nije kuhinja, trpezarija je (žmu mi je iz okoline Bolzana, planinsko dete, pa je u kući kod njegovih sve taj neki alpski stil, drvo na sve strane i taj fazon) evo još par fotki, malo starijih omiljeno joj je da krade i raznosi peškire po kući ili šta već nadje u korpi za veš Edited December 28, 2024 by dunja 7
le petit nicolas Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 (edited) neki psi uvek ostanu stenad. kod mene ima nesto slicno. deveta godina, skace u vis iz mesta kao na federima. kad uvece nosim cinije s klopom, drzim ih kao ona indijska boginja, u visini glave. poz Edited December 28, 2024 by le petit nicolas 1 3
Lancia Posted January 1 Posted January 1 5 minutes ago, slepa živana said: povuci riječ! Ako se udas za mene. 1
slepa živana Posted January 1 Posted January 1 1 minute ago, Lancia said: Ako se udas za mene. si quiero
Lancia Posted January 1 Posted January 1 1 minute ago, slepa živana said: si quiero OK, nije Cmoljka. 1
JozoMujica Posted January 1 Posted January 1 4 minutes ago, Klara said: I ker nauči, ali neki ljudi nikad. 1 1
Recommended Posts