Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted (edited)

Dobre su čihuahue, kao oni psi na navijanje

Opasne zveri :ph34r:

Spoiler

IMG-20241102-WA0003.thumb.jpg.fe9d5b8249d9ffcc20e1c085577bb6cb.jpg

Edited by Filozof manijak
  • Wub 1
Posted

1 neoboriva teorija, štagod se ukuca na jutjub uz "dog friends with" dobije se video gde je prijatelj sa njim. 

Posted

Kučići su malo ludi zbog punog meseca, moj Bubi je juče 2x pokušao da odstrani bilo koga ko mu se približio hrani.

Posted

@Eleniko kako tvoji podnose putovanje? Moja baš ne voli da se vozi i u stanju je ceo put biti u Sfinga položaju, sa povremenim pomeranjem dupeta.

Posted
Just now, Boksi said:

@Eleniko kako tvoji podnose putovanje? Moja baš ne voli da se vozi i u stanju je ceo put biti u Sfinga položaju, sa povremenim pomeranjem dupeta.

Izuzetno. Pravi travelling buddies. Razvučemo im ćebenca i igračke na zadnjem sedištu i onda spavaju ceo put do Soluna ili Kavale, uz jedno piškenje usput. Ako je more mirno, pred ukrcavanje na brod ih nahranimo, utovarimo u transportere i dremka se nastavlja i preko mora.

• Wub 2
Posted

kad smo u petak došli na plac privukli smo pažnju dva šteneta sa komšijinog placa. ostavljeni tu, dolutali.dešavalo se režanje i kevtanje kroz ogradu (petko i špica <>oni). mi smo se zgledali pa rešili da im doturamo hranu. danas sam otšao kod para s detetom koji se dosrelio iz beograda i pitao ih da li bi uzeli štenad. naravno, rekoše, i otac i sin (5 godina) su došli i uzeli ih. crni štenci sa belom flekom na grusima i belim šapama.

ljudi inače imaju dve koze, patke i kokoške, 5 -6 mačaka i dva hektara zemlje pod šumom, voćem, povrtlukom, livadom.

• +1 2
  • Wub 5
Posted

Evo jedan dobar pas koji ide u školu: kučenik

• Wub 1
  • Haha 2
Posted

A Žozi nije kučenica ali je dooobar psić

• Wub 1
  • Haha 1
Posted

Ume i da pozira u kameru kad treba 

Messenger_creation_E76A92FD-5DCB-4204-969D-473259278565.thumb.jpeg.5d0fdf28d168f512ee5af2abc17e8985.jpeg

• +1 4
  • Wub 3