Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, hoffnung said:

Btw, tacno znam taj pogled i blago otvorena usta, i dahtanje..

Daaa! Crne siroke zenice.

Ali pazite gde je nasla mestasce, jos je iskopala jamu. :wub: 

Posted

Jaoo bebiceeeee [emoji173][emoji173][emoji173]

Posted

:wub: aaaaaaa

kakvi prasici :wub: blago tebi jozo, uzivancija pogled

Posted
6 hours ago, JozoMujica said:

To "nekako" me i brine... Nema šanse da ih "bacim", a nemam baš utisak da će udomljavanje ići lako...

Ma, ne brini. Udomićemo ih. Brinućemo i mi ako treba. Šta je problem za PPP da plaća neki azil za malce. 

Pa će doći i udomitelji.

Pazi ih sad dok su bebe i javljaj kakva je situacija.  :) 

................................

Ovo je Brka.

6z0biqy.jpg

Na stranu što je car, ali on i dva njegova brata su pre tri godine nadjena na ulici kao bebci i onda zajedničkim trudom smešteni u azil. I cela ekipa, na čelu s mojom pevačicom, je  skupljala to malo novca za azil. Pre godinu dana ona je udomila Brku. Nije imala više mesta. Ali, to je valjda povuklo pa su, mislim, i Brkina braća udomljena u medjuvremenu.

Posted
11 hours ago, JozoMujica said:

Prasići...

IMG_20190616_152048.jpg

Oglasi odmah i komstantno privlači pažnju novim sličicama a deli za dva meseca.

Kolko vidim mešanci ladradora su u pitanju.

Po šarama i glavama rekao bih da je neki mix sa nekim pitom ili AST, ali to ne moraš da objašnjavaš, narod je pun predrasuda.

Posted

:lolol: divni su

po meni, mešanci labradora i foke :D

Posted
On 9.6.2019. at 23:29, hoffnung said:

meni je starost kuceta fenomenalna stvar. jeste sve super kada su stenci, pa malo porastu, udju u zrelo doba.. igra, radost, vestine.. itd, ali starost nosi jednu dubinu osecanja, povezanosti gde se zapravo stvara taj odnos izmedju coveka i njih.

otkako sam sa svojom prosla kroz njenu starost, imam posebno postovanje i ljubav prema starim psima. 

jozo, cestitam, ova mala bijela zivotinja ti je predivna. kako ste je nazvali? :)

Posted (edited)

ne znam sto sam tako osetljiva ali kad mi kazu da ne treba da kuvam nego da dajem granule i konzerve pa dodje mi da ih ubijem. niti se ja mesam njima cime hrane pse, ostavite me na miru. sada ces ti da me ucis sta treba a sta ne treba ko da sam debil. 

dobra domaca kuhinja, istrcavanje i zujanje okolo od plaze do suma je losije od vestscke hrane, stana i kaveza?!? ma nek se nose.jadne te zivotinje. 

cir da dobijem od budala. imam nameru da ovaj moj bar 15 godina pozivi ko mladic

Edited by mustang
Posted
On 22.6.2019. at 9:31, darling said:

jozo, cestitam, ova mala bijela zivotinja ti je predivna. kako ste je nazvali? :)

Pa... Bela. :D

On 22.6.2019. at 9:47, Frau Gabrijela said:

jozo, divni su! :heart:

Jesu vala, svo cetvoro (cetvorica, cetiri...nisam jos proveravao, necu da ih plasim i uznemiravam) se drze, napravio sam im zaklon od kise tu gde su, morali smo jedne veceri i da ih pokrivamo...borimo se, valjda ce svi da izguraju. Jednom je vec (nadam se) na nevidjeno obezbedjen dom u komsiluku... :)

Posted (edited)
15 minutes ago, JozoMujica said:

Pa... Bela. :D

Sta, kao logicno...:D

Pa i ovo je Bela:

50979342_2387279321282590_16251192886899

Bela je drugarica moje drugarice.

Edited by Nesh
Posted (edited)

:D ijaoo! vidi se da je zvrk! 

Edited by roksi