halloween Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 3 hours ago, hoffnung said: Btw, tacno znam taj pogled i blago otvorena usta, i dahtanje.. Daaa! Crne siroke zenice. Ali pazite gde je nasla mestasce, jos je iskopala jamu.
mustang Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 aaaaaaa kakvi prasici blago tebi jozo, uzivancija pogled
Bujodrag Posted June 16, 2019 Posted June 16, 2019 6 hours ago, JozoMujica said: To "nekako" me i brine... Nema šanse da ih "bacim", a nemam baš utisak da će udomljavanje ići lako... Ma, ne brini. Udomićemo ih. Brinućemo i mi ako treba. Šta je problem za PPP da plaća neki azil za malce. Pa će doći i udomitelji. Pazi ih sad dok su bebe i javljaj kakva je situacija. ................................ Ovo je Brka. Na stranu što je car, ali on i dva njegova brata su pre tri godine nadjena na ulici kao bebci i onda zajedničkim trudom smešteni u azil. I cela ekipa, na čelu s mojom pevačicom, je skupljala to malo novca za azil. Pre godinu dana ona je udomila Brku. Nije imala više mesta. Ali, to je valjda povuklo pa su, mislim, i Brkina braća udomljena u medjuvremenu.
zmanic Posted June 17, 2019 Posted June 17, 2019 11 hours ago, JozoMujica said: Prasići... Oglasi odmah i komstantno privlači pažnju novim sličicama a deli za dva meseca. Kolko vidim mešanci ladradora su u pitanju. Po šarama i glavama rekao bih da je neki mix sa nekim pitom ili AST, ali to ne moraš da objašnjavaš, narod je pun predrasuda.
darling Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 On 9.6.2019. at 23:29, hoffnung said: meni je starost kuceta fenomenalna stvar. jeste sve super kada su stenci, pa malo porastu, udju u zrelo doba.. igra, radost, vestine.. itd, ali starost nosi jednu dubinu osecanja, povezanosti gde se zapravo stvara taj odnos izmedju coveka i njih. otkako sam sa svojom prosla kroz njenu starost, imam posebno postovanje i ljubav prema starim psima. jozo, cestitam, ova mala bijela zivotinja ti je predivna. kako ste je nazvali?
mustang Posted June 23, 2019 Posted June 23, 2019 (edited) ne znam sto sam tako osetljiva ali kad mi kazu da ne treba da kuvam nego da dajem granule i konzerve pa dodje mi da ih ubijem. niti se ja mesam njima cime hrane pse, ostavite me na miru. sada ces ti da me ucis sta treba a sta ne treba ko da sam debil. dobra domaca kuhinja, istrcavanje i zujanje okolo od plaze do suma je losije od vestscke hrane, stana i kaveza?!? ma nek se nose.jadne te zivotinje. cir da dobijem od budala. imam nameru da ovaj moj bar 15 godina pozivi ko mladic Edited June 23, 2019 by mustang
JozoMujica Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 On 22.6.2019. at 9:31, darling said: jozo, cestitam, ova mala bijela zivotinja ti je predivna. kako ste je nazvali? Pa... Bela. On 22.6.2019. at 9:47, Frau Gabrijela said: jozo, divni su! Jesu vala, svo cetvoro (cetvorica, cetiri...nisam jos proveravao, necu da ih plasim i uznemiravam) se drze, napravio sam im zaklon od kise tu gde su, morali smo jedne veceri i da ih pokrivamo...borimo se, valjda ce svi da izguraju. Jednom je vec (nadam se) na nevidjeno obezbedjen dom u komsiluku...
Nesh Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) 15 minutes ago, JozoMujica said: Pa... Bela. Sta, kao logicno... Pa i ovo je Bela: Bela je drugarica moje drugarice. Edited June 24, 2019 by Nesh
roksi Posted June 24, 2019 Posted June 24, 2019 (edited) ijaoo! vidi se da je zvrk! Edited June 24, 2019 by roksi
Recommended Posts