vladavsnarod Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Pa da trazi 400EUR po stenetu i da se nadju na 300
Sara Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Imati leglo je super stvar, sutra bih imala dva, ali udomiti ih kako valja to je stres neopevani, bar meni
Spirit Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Rešio sam da, posle 6 godina odlaganja (i isto toliko vremena provedenih na netu isčitavajući o rasama), konačno uzmem psa. U samom "foto finišu" prevagu je odneo boston terijer nad francuskim buldogom. Sad krećem u potragu za štenetom, a ako neko ima poslednji savet u vezi mog izbora neka kaže sad ili zauvek ćuti To će biti moj prvi pas, živećemo u stanu...
vladavsnarod Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Pazljivo biraj odgajivaca i trazi zdravstvene testove. Ako mene pitas, bolje uzmi nesto sa njuskom
mustang Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 2 hours ago, Spirit said: Rešio sam da, posle 6 godina odlaganja (i isto toliko vremena provedenih na netu isčitavajući o rasama), konačno uzmem psa. U samom "foto finišu" prevagu je odneo boston terijer nad francuskim buldogom. Sad krećem u potragu za štenetom, a ako neko ima poslednji savet u vezi mog izbora neka kaže sad ili zauvek ćuti To će biti moj prvi pas, živećemo u stanu... uzmi bretonca mazulje, veseli, dobrice, nemas sta da ih treniras...
aram Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Iskreno, ne znam ništa o boston terijerima, ali za prvog psa uvek preporučujem labradora.
Mil@n Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Upoznao sam lika za weekend, radi u restoranu na Srebrnom Jezeru. Hoće da udomi par meseci starog labradora jer ima dva, i nije u stanju zbog posla da vodi računa o dva. Čovek je jako ozbiljan, pedantan, pas ima sve papire, ako treba labrador, možda možemo da iskopamo čoveka preko restorana. Tj sigurno. Čovek bi ga poklonio.
Spirit Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Ja bih vrlo rado labradora, u stvari to je moj prvi izbor ali stan je...pa ne tako veliki, a i labu na bih mogao toliko da se posvetim u smislu šetnji, istrčavanja i svega ostalog. Zato sam izabrao manjeg psa, koji recimo kunta do podneva, da mu nije kazna (već je poželjno) da živi u stanu itd. Boston u odnosu na frenča voli duže šetnje, dobrog je zdravlja... Hvala svima na predlozima
beta Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 hoću ja da udomim labradora. imam sve potrebne uslove (dvorište, kućicu, može i u kuću, pseći krevet) i volim šetnje.
Frank Pembleton Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 hoću ja da udomim labradora. imam sve potrebne uslove (dvorište, kućicu, može i u kuću, pseći krevet) i volim šetnje.Go beta, go![emoji106][emoji106][emoji106]
zmanic Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 On 4/9/2018 at 13:19, zmanic said: On 4/9/2018 at 13:13, Sara said: Super odgajano leglo, lepi štenci, ko pijane koke nadam se da će imati sreće i sa budućim vlasnicima. Jesu li već rezervisani? Sad da imam Sarino leglo, ne znam šta bih radila. Kod Ast-a još teže naći odgovornog vlasnika, čini mi se da previše ludaka hoće rasu Jedan mužjak je rezervisan, a malopre me startovao neki preprodavac iz Gruzije, hoće da kupi celo leglo po 200 evra po psu. Ništa od prodaje u Gruziju, kolko sam skapirao najobičnija Internet prevara, ali vrlo dobro uigrana. Opisaću detalje kad nađem vremena na odgovarajućem mestu.
aram Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 15 hours ago, beta kentauri said: hoću ja da udomim labradora. imam sve potrebne uslove (dvorište, kućicu, može i u kuću, pseći krevet) i volim šetnje. Laaaaajk
ToniAdams Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 On 09/04/2018 at 22:41, Mil@n said: Upoznao sam lika za weekend, radi u restoranu na Srebrnom Jezeru. Hoće da udomi par meseci starog labradora jer ima dva, i nije u stanju zbog posla da vodi računa o dva. Čovek je jako ozbiljan, pedantan, pas ima sve papire, ako treba labrador, možda možemo da iskopamo čoveka preko restorana. Tj sigurno. Čovek bi ga poklonio. kakva je razlika o vodjenju racuna o jednom i o dva? u kontekstu posla. nijesam cinican, stvarno mi nije jasno.
Recommended Posts