halloween Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) Kad korgi skače bombu, sve pršti Ovaj stil se zove plohe u Bugojnu. Ceo snimak Edited July 8, 2017 by halloween
darling Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 posalji tu smisnu malu na https://twitter.com/dog_rates?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Eauthor nek ceo svet uziva :)
Aion Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Nije prevara, ima snimaka i javnih nastupa. Takodje, psi znaju imena nota, a ovaj svetliji ume i da ih cita.
Aion Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 U borbi protiv macaka, ponekad su neophodni saveznici:
beyoncé Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 (edited) ... našla sam odgovor. Edited July 23, 2017 by beyoncé
mustang Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 malo sam cirke pa izvinete. pre pr sari na relciji trebinje-cg, na cg granici hrane macku (koja je zakon) i 3 lisice. mi bacamo cevape lisicima ali macka prva dodje i uzme sve a one ne smeju ni da pridju
halloween Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Došao nam je ispred zgrade pas, odomaćio se, hrane ga svi pomalo. Crkavam od smeha svaki put kad naiđe vozilo sa sirenom, pas imitira i zavija kao lud.
Frau Gabrijela Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Došao nam je ispred zgrade pas, odomaćio se, hrane ga svi pomalo. Crkavam od smeha svaki put kad naiđe vozilo sa sirenom, pas imitira i zavija kao lud. blago tebi. zavidim na komšiluku. mi imamo zlu ženu koja nam kvari sreću sa životinjama koje se pripitome. kukala sam u par navrata. trenutno razmišljam i brinem hoće li se jedna mala što živi uz plažu na koju odlazim ošteniti bez problema. već par dan deluje da samo što nije, a nikako da se desi. juče je bila dobro, najela se više nego ikad, kao da skuplja snagu. danas ne znam šta se dešava i neću moći da idem par dana, a nije baš blizu da bih mogla da skoknem kad god mi dune. jedino da nahvatam nekoga da me odveze. mada, ima tamo sveta upućenog u situaciju. valjda je našla lepo mesto.
InvisibleLight Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 jel uobicajeno kad imate vise od jednog psa da jedu istovremeno. ja imam gosta na cuvanju neko vreme, primetila sam da debilcici jedu uvek u isto vreme ^_^ moja kujica (koja je po karakteru vise macka nego pas) je toliko iskvatila ovog medu dobricu, ima da ga se odreknu njegovi kad se vrate
Skyhighatrist Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Naravno. Moja trojka i vodu pije u isto vreme, čim čuju da neko lapće, odmah trče svi da nabodu glave u činijicu
InvisibleLight Posted July 29, 2017 Posted July 29, 2017 Naravno. Moja trojka i vodu pije u isto vreme, čim čuju da neko lapće, odmah trče svi da nabodu glave u činijicu kako je to slatko!
Sara Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 jel uobicajeno kad imate vise od jednog psa da jedu istovremeno. ja imam gosta na cuvanju neko vreme, primetila sam da debilcici jedu uvek u isto vreme ^_^ moja kujica (koja je po karakteru vise macka nego pas) je toliko iskvatila ovog medu dobricu, ima da ga se odreknu njegovi kad se vrate držati dva psa (ili psa+mačku) koji se slažu je prava stvar, uvek bih preporučila.
Recommended Posts