Amos Posted January 2, 2015 Posted January 2, 2015 Mislim da je najplasljivi lovacki pas na svetu ali smo srecom u dosta mirnom kraju na Zvezdari i do sada ne verujem da je puklo vise od 1-2 petarde. Inace pici pravo u prvo slobodno krilo kada dodje do bilo kakve buke. :D Vec je trecu godinu kod nas i stvarno je divno stvorenje.
zmanic Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Ako negde nije stigao Deda Mraz, žalim ali krivac je otkriven. Shiwa vs. irvasi:
zmanic Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) Mali info o planovim APBT Kluba Srbije a za 2015. godinu. RASPORED manifestacija: Krajem MARTA ili početkom APRILA 2015., mesto Novi Sad, APBT Show Serbia - Promo Show Do ove manifestacije treba da dodje ukoliko bude vladala zainteresovanost medju lokalnim stanovnistvom Novog Sada i okoline, sto ce se zvanicno znati do 10februara. Za sada prijavljeno desetak učesnika sa oko 15 pasa. DISCIPLINE:- high jump (skok u vis)- wall climbing ili TOW (zid ili nadvlacenje)- far jump (skok u dalj) MAJ 2015 - Beograd, APBT Show Serbia 5. oficijalna manifestacija DISCIPLINE:-high jump (skok u vis)-wall climbing (penjanje uz zid)-far jump (skok u dalj) JUL 2015 - Beograd, APBT Show Serbia - TUG OF WAR COMPETITION Na ovoj manifestaciji ce biti samo nadvlacenje (tug of war) i ova disciplina ce biti odvojena od skokova za ubuduce kao i svuda preko. DISCIPLINE: -Tug of War (nadvlacenje pasa, vatrogasnim crevom)-radice 2para pasa odjednom u ogradjenim prostorima SEPTEMBAR 2015 - Beograd, APBT Show Serbia 6. oficijelni skup DISCIPLINE:-high jump (skok u vis)-wall climbing (penjanje uz zid)-far jump (skok u dalj) Toliko za sada, uskoro jos novosti. Do tada, uživajte u snimku sa naše zadnje manifestacije: Srdačan poziv da nas posetite od APBT Kluba Srbije PS Molim da ne pitate o zvuku /da ne kažem muzici / u pozadini ništa. Edited January 8, 2015 by zmanic
Frank Pembleton Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Meni ovi kidanje gume malo zastrašujuće jbga... Poslato sa WC šolje by BVK
zmanic Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Bolje da kidaju gume i vatrogasna creva nego da se međusobno kolju i bore. Moj pas iskoristi 4-5 komada od skutera ili ručnih kolica godišnje. Nema borbi, nema protivzakonitih aktivnosti, nema zastrašujućih niiti opasnih sadržaja niti bilo čega o čemu bruje novine! Mislimo da je ovo jedini način da se u savremenim uslovima očuvaju ove rase a da se ne degenirišu. Svi psi moraju da imaju korpe, povodnike (kaveze po potrebi) i nema kontakata među psima koji se ne poznaju ili nisu od istog vlasnika. Ima tu i pasa koji su spašeni od vlasnika koji su ih puštali u borbe, spašenih sa ulice ili azila, pasa sa šampionskim pedigee-ima .... Mi, zaljubljenici u pse tipa bull, želimo da na ovaj način ukažemo na pravilno i odgovorno vlasništvo i pogubnost FCI izložbi, koje zarad nekakve umišljene lepote, uništavaju zdravlje i karakter ovih pasmina. Tačno je da su nam psi snažni, atlete, da negujemo tzv. "pray drive" kod njih i da sa strane deluje grubo i opasno, dok u praksi stvarno to nije. Ove rase imaju zastrašujuću prošlost, ali nisu divlje zveri već psi koji su odani, srčani i verni svojim vlasnicima. Nama je to dovoljno. Naravno i da ovo nije za svakoga, i da treba biti oprezan i pametan:
JozoMujica Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 a borbe? Borbe odmah posle klope. http://www.youtube.com/watch?v=zQVZc7IVfpQ
Mil@n Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Jel ima neko psa a da živi sam u stanu? Kako to izgleda u praksi? Meni praktično nemoguće deluje, ipak to iziskuje pažnju, a da ne pričam da sam svaki drugi dan ceo dan van kuće jer radim 10-01 pa i duže. A opet, jako bih voleo da si imam jednog cukova.
Recommended Posts