Jump to content
IGNORED

Psi

uros_s78

Recommended Posts

Posted

Slatka...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Jeste :)

Kako je podnela petarde?
Posted

Mislim da je najplasljivi lovacki pas na svetu ali smo srecom u dosta mirnom kraju na Zvezdari i do sada ne verujem da je puklo vise od 1-2 petarde. Inace pici pravo u prvo slobodno krilo kada dodje do bilo kakve buke. :D Vec je trecu godinu kod nas i stvarno je divno stvorenje.

Posted

Ako negde nije stigao Deda Mraz, žalim ali krivac je otkriven.

Shiwa vs. irvasi:

t3PhQKs.jpg

Posted

Bogami, Šivi je stigao Deda Mraz. :D

Posted (edited)

Mali info o planovim APBT Kluba Srbije a za 2015. godinu.

RASPORED manifestacija:

Krajem MARTA ili početkom APRILA 2015., mesto Novi Sad, APBT Show Serbia - Promo Show

Do ove manifestacije treba da dodje ukoliko bude vladala zainteresovanost medju lokalnim stanovnistvom Novog Sada i okoline, sto ce se zvanicno znati do 10februara. Za sada prijavljeno desetak učesnika sa oko 15 pasa.

DISCIPLINE:
- high jump (skok u vis)
- wall climbing ili TOW (zid ili nadvlacenje)
- far jump (skok u dalj)

MAJ 2015 - Beograd, APBT Show Serbia 5. oficijalna manifestacija

DISCIPLINE:
-high jump (skok u vis)
-wall climbing (penjanje uz zid)
-far jump (skok u dalj)

JUL 2015 - Beograd, APBT Show Serbia - TUG OF WAR COMPETITION

Na ovoj manifestaciji ce biti samo nadvlacenje (tug of war) i ova disciplina ce biti odvojena od skokova za ubuduce kao i svuda preko.

DISCIPLINE:

-Tug of War (nadvlacenje pasa, vatrogasnim crevom)
-radice 2para pasa odjednom u ogradjenim prostorima

SEPTEMBAR 2015 - Beograd, APBT Show Serbia 6. oficijelni skup

DISCIPLINE:
-high jump (skok u vis)
-wall climbing (penjanje uz zid)
-far jump (skok u dalj)

Toliko za sada, uskoro jos novosti.

Do tada, uživajte u snimku sa naše zadnje manifestacije:

Srdačan poziv da nas posetite od APBT Kluba Srbije

PS

Molim da ne pitate o zvuku /da ne kažem muzici / u  pozadini ništa.

Edited by zmanic
Posted

Meni ovi kidanje gume malo zastrašujuće jbga...

Poslato sa WC šolje by BVK

Posted

Bolje da kidaju gume i vatrogasna creva nego da se međusobno kolju i bore. Moj pas iskoristi 4-5 komada od skutera ili ručnih kolica godišnje.

Nema borbi, nema protivzakonitih aktivnosti, nema zastrašujućih niiti opasnih sadržaja niti bilo čega o čemu bruje novine!

Mislimo da je ovo jedini način da se u savremenim uslovima očuvaju ove rase a da se ne degenirišu.

Svi psi moraju da imaju korpe, povodnike (kaveze po potrebi) i nema kontakata među psima koji se ne poznaju ili nisu od istog vlasnika. Ima tu i pasa koji su spašeni od vlasnika koji su ih puštali u borbe, spašenih sa ulice ili azila, pasa sa šampionskim pedigee-ima ....

Mi, zaljubljenici u pse tipa bull, želimo da na ovaj način ukažemo na pravilno i odgovorno vlasništvo i pogubnost FCI izložbi, koje zarad nekakve umišljene lepote, uništavaju zdravlje i karakter ovih pasmina.

Tačno je da su nam psi snažni, atlete, da negujemo tzv. "pray drive" kod njih i da sa strane deluje grubo i opasno, dok u praksi stvarno to nije. Ove rase imaju zastrašujuću prošlost, ali nisu divlje zveri već psi koji su odani, srčani i verni svojim vlasnicima. Nama je to dovoljno. 

Naravno i da ovo nije za svakoga, i da treba biti oprezan i pametan:

Posted

kakav bre medenjak, zver iz pakla, vidi mu oci :heart:

Posted

medenjak!

jel tvoj?

jea, dobio ga ove nedelje

Posted

Jel ima neko psa a da živi sam u stanu? Kako to izgleda u praksi? Meni praktično nemoguće deluje, ipak to iziskuje pažnju, a da ne pričam da sam svaki drugi dan ceo dan van kuće jer radim 10-01 pa i duže. A opet, jako bih voleo da si imam jednog cukova.