gospa buba Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 ima. kod gangule gangula nishta ne gradi, on je protiv progresa i hoce da ne bude sve lepo :D
Frank Pembleton Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 ima. kod gangule Jeste, a obrigado kod gvera ništa a ?Nego kod nas širi prostor pa se zaobiđe, ne primeti se... Meni ovo izgleda kao se žuri da se naplate fakture pre izbora za svaki slučaj...
ajgor Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Tako je bilo i prošle godine u mom kraju, spajali sa glavnim toplovodom i završili desetak dana pred početka grejanja. Od svih raskopavanja, mislim da su ova u vezi toplovoda najmanje povezana sa izborima. U Zrmanjskoj rade valjda još od kasnog proleća, cevuljage i dalje na trotoaru.
Frank Pembleton Posted September 20, 2017 Posted September 20, 2017 Žuri se,pogreši čovek ....shit has hit the fan...
bad music for bad people Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Rakopali Pionirski park i otišli. zemunski je takav od juna
James Marshall Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Trenutno neki lav na N1 pokušava da proda priču o javno-privatnom partnerstvu glede gondola i prevoza gondolama, majstor ima jedno 3 zuba u glavi.
renne Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 fotošop :( juče ćelavi direktor beokoma objašnjavao kako je to normalno, kako je to prilazni put, kako to mora tako i da će popraviti, možda
Anonymous Posted September 21, 2017 Posted September 21, 2017 Već par dana mi se mota bolesna misao po glavi, da ova kiša nastavi da pada do oktobra, pa da onda porani sneg, da zima bude najgora u istoriji, proleće vlažno i kišovito i da sve ovo sjebano sačeka gradske izbore. Kad je bal, nek je maskenbal.
Frank Pembleton Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 A i pitanje je kad će izbori, jel mogu oni i pre NG? ....shit has hit the fan...
Recommended Posts