Jump to content

Beograd

Featured Replies

Koliko sam upućen ništa

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Pa što onda zajebavaju ljude? Jel' toliki problem da im daju dozvolu ili je nešto drugo po sredi?

Sad sam čitao po novinama, ali ne vidim razloge da ih zezaju, osim što nije po urbanističkom planu, kao i pola Srbije kojoj se to toleriše...

Klasično iživljavanje

Vidim da su i botovi uključeni po medijima... Zanimljivo...Što bi premijer rekao, kome to sad odgovara i zašto?

a gde je uopste ova dzamija? pise zemun polje, meni okolina sa snimka ne lici na zemun polje, zna neko precizniju lokaciju?

Ne bi znao lokaciju, ali kaže ul Kurirska 41

hvala

mapa kaze onaj deo zemun polja kod zel stanice. pretpostavio sam da je tako

to je sustinski posebno naselje, odvojeno od "starog" zpolja, sad vec spojeno sa "plavim horizontima". tu zive mahom moje zemare i romi

ranije je bilo tenzija izmedju te dve grupe, pretpostavljam da su lokalni srbi pokrenuli inicijativu rusenja

Da, taj kraj je većinom romsko naselje

Juče i Kolašinac dolazio da pruži podršku.

Ali kako si ih iskusno™ odradili, to je strahota

Kako se inače rešava problem ezana u 4 ujutro?

Koliko znam u Subotici, gde je nova džamija u stambenom naselju niko se dosad nije žalio, niko se ne žali ni na gornjem Dorčolu...šta uopšte rade?

Recimo u Stokholmu su zbog ezana iselili džamiju 70km van grada, nisu im dali u Rinkebi, gde ih inače ima najviše. 

Da, taj kraj je većinom romsko naselje

Juče i Kolašinac dolazio da pruži podršku.

Ali kako si ih iskusno™ odradili, to je strahota

Ma kad država hoće nema tu...

Kompleksno je ovo...

Sad Gangula da da kaže ajde kad ste ažurni cepajte po Savskom nasipu!

Najavio u današnjem Blicu rušenja na savi

Najavio u današnjem Blicu rušenja na savi

Za kad?

Za na kukovo leto kad mu iz grada posalju resenje.

Kaže od ponedeljka

pa ako se mora, shta da se radi -_-