radisa Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Pa što onda zajebavaju ljude? Jel' toliki problem da im daju dozvolu ili je nešto drugo po sredi? Sad sam čitao po novinama, ali ne vidim razloge da ih zezaju, osim što nije po urbanističkom planu, kao i pola Srbije kojoj se to toleriše...
radisa Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Vidim da su i botovi uključeni po medijima... Zanimljivo...Što bi premijer rekao, kome to sad odgovara i zašto?
pbg12345 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 a gde je uopste ova dzamija? pise zemun polje, meni okolina sa snimka ne lici na zemun polje, zna neko precizniju lokaciju?
pbg12345 Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 hvala mapa kaze onaj deo zemun polja kod zel stanice. pretpostavio sam da je tako to je sustinski posebno naselje, odvojeno od "starog" zpolja, sad vec spojeno sa "plavim horizontima". tu zive mahom moje zemare i romi ranije je bilo tenzija izmedju te dve grupe, pretpostavljam da su lokalni srbi pokrenuli inicijativu rusenja
renne Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Da, taj kraj je većinom romsko naselje Juče i Kolašinac dolazio da pruži podršku. Ali kako si ih iskusno odradili, to je strahota
April Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Kako se inače rešava problem ezana u 4 ujutro? Koliko znam u Subotici, gde je nova džamija u stambenom naselju niko se dosad nije žalio, niko se ne žali ni na gornjem Dorčolu...šta uopšte rade? Recimo u Stokholmu su zbog ezana iselili džamiju 70km van grada, nisu im dali u Rinkebi, gde ih inače ima najviše.
Frank Pembleton Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Da, taj kraj je većinom romsko naselje Juče i Kolašinac dolazio da pruži podršku. Ali kako si ih iskusno odradili, to je strahota Ma kad država hoće nema tu...Kompleksno je ovo... Sad Gangula da da kaže ajde kad ste ažurni cepajte po Savskom nasipu!
Frank Pembleton Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Najavio u današnjem Blicu rušenja na saviZa kad?
Recommended Posts