Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

I ispred starog merkatora su tradicionalno postavljene tezgey samo ovaj put su postavili ogromne mlakate sa logom opštine, da se be vide kada se prolazi ulicom

to je bilo i proshli put. bash sam se divila kako su se dobro setili. mislim, pijaca otpozadi i nema mnogo smisla za gledanje ^_^

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

koji mozgovi su postavili ovu jelku u Knezu. Em su je podigli na postoje od 2 metra i tako potpuno obesmislili bilo kakvo slikanje turista ispred. k.

nisi u pravu. kad god prodjem, neko se slika. a ja pomislim u sebi da koji ce ti slika s sirotinjski ukrasenom reklamnom jelkom aviokompanije u zivotu. 

kiosci s pljeskavicama i kobasicama mi smrde. ali nam i za gore sudbine, pa trpim. 

nisam obratila paznju na dal su toitoievi i dalje tradicionalno poredjani ispred kulturnog centra beograda. 

Fala bogu da su počeli da zavode red u gradu, udarili su pravo u najgrđu mafiju što postoji  :lolol:

Ne rušite spomenik Peri Kralju

Na pomolu bruka i sramota u Beogradu. Komunalna inspekcija dostavila rešenje opštini Vračar u kojem se nalaže da u roku od osam dana sa javne zelene površine ukloni spomen-obeležje velikom glumcu.

454190_petar-kralj-bista-03rasfoto-aleks

Edited by akibono

Spomenička mafija!

Baš čudno da su ošinuli po GO Vračar. :rolleyes:

Uštinuli danas čim je otoplilo...

uštinuli i danas čim je zabelelo.

idem napolje da se ugrejem.

kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)?

ili je bolje peške u blokove...

7e442f559cfd70a93e6bd7e79977ed1c.gif

uštinuli i danas čim je zabelelo.

idem napolje da se ugrejem.

kad smo kod napolje, vredi li da se čeka bus 73 nedeljom uveče (kod Opštine)?

ili je bolje peške u blokove...

7e442f559cfd70a93e6bd7e79977ed1c.gif

pa chekaj ukrshteno shta naidje kod crkve, pa ce biti mozda malo vishe toga... pa posle, ono, luduj menjaj :)

Trifke legenda...Ne mrzi ga nista...

jutros sam slušao čoveka iz verbićevog ministarstva. pričao je o novom/starom pravilniku o određivanju cene vrtića. 

lokalne uprave određuju ekonomsku cenu, roditelji plaćaju 20% od nje. pomenuta je suma od do 6000 RSD kao vršna a moguća participacija roditelja. jel' moguće da smeštaj i ishrana dece u grupnom boravku može da dobaci do 30000? meni se čini mnogo.

Edited by djordje geprat

Od te cene bi trebalo da se plate i grejanje i održavanje objekta i hrena i plate vaspitača i čišćenje i flomasteri i papir. Meni to deluje razumno. MIslim da su cene u privatnim vrtićima veće...

naravno da jesu većekad nisu subvencionisane. (ili jesu?) ja nemam pojma o redu veličina. koliko dođe čuvanje u privatnim vrtićima?