Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beograd

Featured Replies

dobro je batice dok ne reshe da stanuju sa pogledom na parking ^_^

Nek idu na Vračar... :lol:

Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D

• Replies 31.7k
  • Views 2.7m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

Posted Images

Nek idu na Vračar... :lol:

Moram da se "pohvalim" da mi je rekord u traženju parking mesta u kraju (taj parking i Kosovska) sat i 45 minuta... Nezaboravna noć... :D

ima mesta u ripnju kolko ocesh :D

Komsija :) Zato sam se ja otarasio kola.

Maltene po pravilu vise trazim parking nego sto vozim.

kako može da se sazna koliko je parking mesta rezervisano od 7 do 17? spada li to među info od javnog značaja.

ovde kod mene permanentno odvoze, bez pardona. žao mi je mučenika iz provincije, ne znaju za jadac.

I jos na kraju si maltene pobedio sistem ako uspes da ti vrate tvoj sopstveni auto pa jos i pare od kazne - ihaj. Ne daj Boze da oni tebi plate za privremenu kradju auta, naknadu za pretrpljeni stres, refundaciju troskova taksija, kasnjenja na posao i sl.

"Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije :Hail: Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!"

1888940_10152650709239245_57950486543619

pa shta hocesh od choveka sad, voli zenske, voli korablje, sve shto vole mladi -_-

dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja? :unsure:

ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.

dal je zemljak barem napravio maketu na nekoj od vezbi/zadataka u toku studiranja? :unsure:

Makete prave Arapi, strategija razvoja je vec opisana u Slininom doktoratu, mladac ostaje da se slika za novine posto je onako lijeeep covek.

Sve je pod kontrolom.

"Sve je spremno za početak prvog porodičnog festivala muzike,zabave i gastronomije :Hail: Jun Fest koji će se održati od 13 do 22 juna na Ušću!"

danas sam prošao tuda. sve ono: ringišpil, tobogan........ šatori. vašar ala šabački, topolski...... nisam primetio, da li su predviđene tezge za prodaju raznoraznog? u šatorima će pretpostavljam da se na panju cepa pečenje. gde se kolje? na obali dunava? 

ovaj car je apsolutno sve slagao. osim stanije naravno.

I naravno neće imati ko da ga pita o tome.Ili ako ne njega ono Sinišu ozareniglodar Malog !

Послато тетејцем