Frank Pembleton Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 pa to je zato sto napolju nije hladno, to im je najnovija mantra kad zovesh da se zalish. pa napolju je toplo, shta hocesh?(a 9 iljada svakog meseca, to je ok )Uh zvao ih ja pre metar dana, došla dvojica i kao mere u stanu. Kao: Gospodine u ovoj prostoriji je iznad propisane u ostalim malo ispod...Ja ih pitao : A šta da sam držao prozore otvorene? A oni :Nemojte tako...I na kraju kao :To vam toplana ne šalje dovoljno trt mrt...Pa ja sam i zvao toplane ko ste onda vi?Bagra lopovska ovi iz EDB su amateri za njih...send from WC šolja by BVK
Ravanelli Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 https://www.facebook.com/beogradjani011zašto niko nije prijavio ovu neprijatnost?
copkillah Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ah wannabe HONY.dečko koji to radi je preglup, videla žaba da se konj potkiva...
Tresko Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Jebeš i gradjane i sve ostalo, evo čime se bavi privremeni ORGAN: ČOVIĆ: Dobra ideja da se zemni ostaci Tesle prenesu u Hram svetog Save! Na sastanku SPC-a, u Patrijaršiji, kom je prisustvovao član Privremenog organa uprave u Beogradu Nebojša Čović, razgovaralo se i o mogućnosti izmeštanja zemnih ostataka Nikole Tesle iz muzeja posvećenog tom naučniku u Hram svetog SaveČlan Privremenog organa uprave u Beogradu Nebojša Čović podržao je danas predlogeSrpske pravoslavne crkve iznete na sastanku u Patrijaršiji i najavio da će privremena gradska uprava nastojati da ih što efikasnije i u što kraćem roku reši.Čović je rekao da je ideja SPC da se zemni ostaci Nikole Tesle prenesu u Hram svetog Save dobra i da smatra da takav naučnik i znameniti Srbih zaslužuje još bolji tretman svoje države i nacije.- Na božićnom paljenju badnjaka imao sam prlike da razgovaram sa patrijarhom oko problema crkve koji su u nadležnost grada Beograda, a svojevremeno sam kao gradonačelnik sa SPC uspeo da obezbedim 20 lokacija za izgradnju hramova i potpuno podržavam njihove zahteve koji su skromni i potrebni građanima – rekao je Čović, koji je i dobitnik ordena Svetog Save prvog reda. Dobitnik ordena Svetog Save. Ej......toj smesi dati orden...
đorđe geprat Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) duplo Edited January 14, 2014 by djordje geprat
đorđe geprat Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 dokon popovi jariće krste premeštaju kosti/urnu
Dr Arslanagić Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dobitnik ordena Svetog Save. Ej......toj smesi dati orden...Kakva organizacija koja ga daje, takav i dobitnik. Inače mi je drago što je Ćoki eksplicitno priznao da je oštetio Beograđane poklanjajući gradsko građevinko zemljište tzv. SPC. Trebaće ovo crno na belo kada jednog dana ponovo Pekove divizije oslobode Terazije.
katamaran Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Bwt užasno, ali užasno me nerviraju automobili koji se parkiraju na tramvajske šine Mene uzasno nerviraju tramvaji koji voze po parkinzima
Singer Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Београџани, да ли се на теми о престоници нам говорило о документарном серијалу РТС-а "Београд вечити град."Јуче сам на дејлимоушну погледао две епизоде и накнадно емисију Агапе где је гостовао аутор и могу вам речи да ми се допало.Оно, баш ми се допало нарочито што је аутор инг. тона тј. нема везе са целим процесом у који се упустио сем пуке љубави према граду у ком је роџен.Додатним гуглањем сазнао сам да је и књига скоро изашла, која прати цео тај документарни серијал који је ишао на РТС-у а ја га пропустио. :(
Pontijak Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 (edited) interesantno je sada gledati i epizode o beogradu kovacevicevog karavana zbog kadrova s kraja 70ih godina, rts je pre nekoliko godina izdao dvdove sa svim epizodama :) Edited January 14, 2014 by Pontijak
Tresko Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Mene uzasno nerviraju tramvaji koji voze po parkinzima Dobro su smislili dodatnu kaznu za one koji parkiraju na šinama ovde u Italiji. Osim kazne, i nošenja vozila paukom, vlasnik plaća i 20 eura po svakom minutu koji je javni saobraćaj stajao zbog njegovog vozila parkiranog na šinama.
Recommended Posts