Saturday at 09:015 days On 9. 7. 2026. at 11:08, Jimmy Kowalski said:N1 Info RSNovi način računanja potrošnje grejanja u Beogradu: Građa...Stanovnike Beograda koji koriste centralno grejanje, zbog novog načina računanja potrošnje, ove zime verovatno čekaju veći računi, piše Nova ekonomija.Nova.rsU Ivanovoj zgradi su uveli grejanje po utrošku, zimi im s...U Beogradu, od naredne grejne sezone počinje naplata centralnog grejanja po potrošnji, pa iako u teoriji cena računa po ovom sistemu može biti niža, iskustva gr
Saturday at 17:344 days I ne možeš da imaš uvid u potrošnju jer se kalorimetri nalaze u podstanicama od kojih ključ ima samo toplana. Mogu da pišu šta hoće, nemaš način da vidiš da li su dobro očitali.
Saturday at 17:394 days meni su očitavali tako od recimo januara. prvi račun je bio sa ~10k na ~6k, i drugi sličan, onda treći opet 10k a not je bilo nešto hladnih dana niti su radijatori bili iznimno toplijisad je opet 6+do novembra pitaj boga na šta će ti ličiti
Saturday at 23:024 days Такође, засад је ова промена позитивна, односно плаћа се доста мање од оног стандардног. И даље сам сумњичав да ће то тако и да остане ал ај да видимо.
Sunday at 10:024 days Meni zvuči neverovatno da bi napravili promenu od koje im kaplje manje para nego ranije.
Sunday at 10:304 days Na onom kečapu u Beogradu na vodi sinoć AI Kralja Petra I koji se pomera i namešta ordenje, pa mrko pogleda ka posmatračuBem ti život kad se ne slupah dok sam u neverici gledao taj prikaz
Sunday at 11:184 days On 9. 7. 2026. at 14:28, Klara said:@jms_uk , elektronski = preko njihove aplikacije?Ako šalju i na mejl, to bi bilo kul, ali nešto sumnjam da su toliko funkcionalni. :DJa dobijam redovno na mail do 10. u mesecu uglavnom.
Sunday at 16:123 days 30 minutes ago, El Guapo said:Majski račun infostana, stavka grejanja ~ 900 RSDJunski 4020RSD!!!Kako ?!Pa bilo nekoliko hladnih dana u junu.
Monday at 10:073 days On 9. 7. 2026. at 16:48, Svemir Zeka said:Majke sa školskom decom Beograda, da li ste dobile pare za knjige? @Valk ?uplaćen, kažu da svaki dan vrše uplate;2. Uplate se vrše po školama (dobijaju đaci iz iste škole);3. Rade na aplikaciji da bude brža (šta god to značilo).4. Na pitanje kada će se završiti uplata prve rate jer već trebalo da krene uplata druge rate, dobio sam odgovor - nadamo se uskoro.S obzirom da nismo dobili precizne odgovore i nikome ne odgovaraju na pozive i dopise, nastaviću kao odbornik da tražim odgovore i da vam se javljam.Roditelji moraju imati izvesnost.https://x.com/stefansimicbg/status/2076593618911936873objave donose.https://x.com/stefansimicbg/status/2076598449873563785 Edited Monday at 10:083 days by vememah
Monday at 10:313 days Ima i viber grupa, ne znam kako da šerujem link. Pisao nam je jutros, lažu ko psi, veze nema sa školom po školom