6 hours ago6 hr 6 hours ago, FOX river said:Totalna ludnica, od svih imena baš Bulevar kralja Aleksandra.Je l’ ste čuli kako će da se zove novi tramvajski most kod BGH2O?Dve Beogradske ulice, dve Karađorđeve... Pobednik je ipak Despota Stefana i Visokog Stevana na nekih kilometar razdaljine.
6 hours ago6 hr Pobednik su dve, a mozda i tri ulice Radoja Dakica koje se nastavljaju jedna na drugu. Drugo mesto je skoro pa raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Ulice Nikole Tesle. Trece mesto su dve Rembrantove ulice na Ledinama na par stotina metara razdaljine, pa tek onda sve ostalo
5 hours ago5 hr Има разних бисера, све ово што си навео је тотално лудило, мислим свака част Радоју Дакићу али човек има три улице дословно. Док ето рецимо великан југословенске и спрске књижевности Меша Селимовић има неку уличицу богу иза ногу у Миријеву, а ни једна основна школа у Београду не носи његово име (делује да их има свега неколико у Србији генерално, и то све доле у Рашкој).Али ето ваљда нам је Бахтијар Вагабзаде оставио веће културно наслеђе шта да радиш.
4 hours ago4 hr 1 hour ago, Delija67 said:Pobednik su dve, a mozda i tri ulice Radoja Dakica koje se nastavljaju jedna na drugu. Drugo mesto je skoro pa raskrsnica Bulevara Nikole Tesle i Ulice Nikole Tesle. Trece mesto su dve Rembrantove ulice na Ledinama na par stotina metara razdaljine, pa tek onda sve ostalopotreba me nanela pre neki dan u radoja dakića. poznat mi je kraj, paviljoni kod "majka i dete". dođem do kraja kod benzinske pumpe pitam gde dalje, objasne mi da prođem kroz podvožnjak pa dalje do ispod lidla u tošinom bunaru.isto je ovde kod mene sa mile dimić ulicom. moj deo počinje od solitera preko puta maričke iznad "maxija" i završava uplivom u pilota petrovića polukružnim napredovanjem. no, drugi deo je s druge strane od viševačke do slepog kraja malo iznad maričke. sada vidim da je moj deo u plan plusu preimenovan u pilota omera mehića. no, nije u glavama ljudi i nekim institucijama.
4 hours ago4 hr 17 hours ago, Ayatollah said:Potpuno je genijalno da imamo dva Bulevara kralja Aleksandra u gradu. Neće stvarati baš nikakve zabune...Sad ćemo morati i za ovaj stari Bulevar kralja Aleksandra da pišemo Bulevar kralja Aleksandra Obrenovića.na plan plusu stoji da se kej na ušću od brankovog mosta do kraja zove "obala kralja aleksandra karađorđevića"
4 hours ago4 hr 8 minutes ago, đorđe geprat said:potreba me nanela pre neki dan u radoja dakića. poznat mi je kraj, paviljoni kod "majka i dete". dođem do kraja kod benzinske pumpe pitam gde dalje, objasne mi da prođem kroz podvožnjak pa dalje do ispod lidla u tošinom bunaru.isto je ovde kod mene sa mile dimić ulicom. moj deo počinje od solitera preko puta maričke iznad "maxija" i završava uplivom u pilota petrovića polukružnim napredovanjem. no, drugi deo je s druge strane od viševačke do slepog kraja malo iznad maričke.sada vidim da je moj deo u plan plusu preimenovan u pilota omera mehića. no, nije u glavama ljudi i nekim institucijama.Radoja Dakica pre i posle tunela su dve razlicite ulice. Od Zemunskog parka do tunela rastu brojevi kuca, i na to se nastavlja ona kuca okruzena Paviljonima. Sa druge strane od one zgrade gde su Euromedik, Medigrup, Dunav osiguranje kroz Paviljone i Institut za majku i dete ide druga numeracija, tako da broj 1 imamo i u Paviljonima i kod Zemunskog Parka. U nastavku tog pravca kad odemo iza zgrade prolazi unutarblokovska ulica kroz Blok 4 koja prolazi pored divljeg gradilista protiv kog se buni narod i udara u Studentski grad, sad su probili izlaz kod Milkija i tu ima jedna baraka u kojoj je neki autoservis koji ima tablu Radoja Dakica 5.
2 hours ago2 hr I dve ulice Milutina Milankovića na Nbg, dve Ravaničke na Zvezdari, izmedju kojih je vrtić, Ljuba Vučkovića na Voždovcu koja je izgubila deo parnih brojeva (Dinka Tucakovića), ali su svi neparni ostali.I dve stanice 17, u suprotnim smerovima, Dom zdravlja Voždovac, a odnose se na dva Doma zdravlja.