Milosh76 Posted January 29 Posted January 29 Zgrada nekadašnje pošte u Savskoj ulici u Beogradu danas je srušena do temelja. 1 6
johan nagel Posted January 29 Posted January 29 (edited) Ту је шатро у плану да саграде реплику некадашње поште, жив нисам да видим како ће то да пропадне и да на крају никне неко безлично стамбедно срање.. Но ај да видимо Edited January 29 by johan nagel тупо ал нека га уклапа се 1
le petit nicolas Posted January 29 Posted January 29 (edited) zasto repliku? mogli su samo da nakace nazad replike onih korunovicevih ukrasa. to je neka idi mi-dodji mi prica i shema za lapanje. poz Edited January 29 by le petit nicolas 1
johan nagel Posted January 29 Posted January 29 Немам појма знам само да су излепили плакате предратне зграде и као направиће такву пљунуту. Више сам него скептичан свакако. 2
Tihajeza Posted January 30 Posted January 30 Pa neće valjda i ovo... https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/kafana-lipov-lad-zatvorena/ 1
le petit nicolas Posted January 30 Posted January 30 (edited) jos jesenas se to znalo. uskoro cemo objasnjavati zasto se tramvajska stanica zove lion, sta je bio lipov lad, zasto je jedini bulevar za koji je bilo dovoljno reci "bulevar" bio bas taj. meni zao drveca. zgrada mi se nikada nije dopadala, mozda ne po sebi, nego sto se ne uklapa. kao da su pobrkali plan za neki planinarski dom. poz Edited January 30 by le petit nicolas
đorđe geprat Posted January 30 Posted January 30 sedeo sam večeras sa drugarom iz detinjstva. prisetismo se nekog plana grada u kome je bila izdvojena "plava zona" nešto malo ispomeran krug dvojke. u toj plavoj zoni bili smo označili sva mesta gde se točio alkohol. bifei, kafane, restorani. i dođosmo do restorana kojih danas nema: "zona zamfirova", "manjež", "kasina", "koloseum", "dušanov grad", "šumadija", kod nas, u starom kraju, u milovana milovanovića "naše more", gore preko puta hotela, bife "mali prag". stadosmo. ja u rakovici, o na vidikovcu, nemamo pojma šta je sve nestalo. kada je "koloseum" (pored bioskopa "zvezda") uveo rostfraj i izbacio karirane stolnjake, žena i ja smo prestali da povremeno ručavamo tamo.
cedo Posted February 4 Posted February 4 11 minutes ago, glibav said: Covek objasnio dobra je analiza,ali nije objasnio neobjasnjivo ostao ko i ja sa upitnikom
3opge Posted February 4 Posted February 4 1 hour ago, cedo said: jaka stvar, to nije nista za iskusne surfere na gusenici* *ono kad stojis tacno na platformi gde je harmonika pa surfujes na njenim talasima 2
cedo Posted February 4 Posted February 4 6 minutes ago, 3opge said: jaka stvar, to nije nista za iskusne surfere na gusenici* *ono kad stojis tacno na platformi gde je harmonika pa surfujes na njenim talasima realno, to je lakse no pozadi kad vozi nocu u velikoj brzini i samara levo desno
Milosh76 Posted February 5 Posted February 5 (edited) U sredu od 20 sati do četvrtka ujutru u šest časova biće zatvorena cela raskrsnica Bulevara Mihajla Pupina i Bulevara Nikole Tesle, saopštio je Sekretarijat za saobraćaj Grada Beograda. Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Sekretarijata, zbog radova će sva vozila sa Brankovog mosta skretati desno u Ulicu ušće i dalje se kretati u smeru Bulevara Nikole Tesle, a Brankovom mostu će se pristupati samo iz Ulice sajmište. Edited February 5 by Milosh76
3opge Posted February 5 Posted February 5 23 hours ago, cedo said: realno, to je lakse no pozadi kad vozi nocu u velikoj brzini i samara levo desno nije stvar u tezini nego u meraku surfa
Recommended Posts