February 9Feb 9 Kakvo vam je grejanje trenutno? Na Slaviji radijatori jedva mlaki. Na sajtu ne vidim da je neki kvar, a čudno mi je da prikoče grejanje, jer napolju nije baš žega, a i košava raznosi na sve strane. da nije zafalilo gasa/mazuta za elektrane. Edited February 9Feb 9 by Arkadija
February 10Feb 10 21 hours ago, Arkadija said: Kakvo vam je grejanje trenutno? Na Slaviji radijatori jedva mlaki. Na sajtu ne vidim da je neki kvar, a čudno mi je da prikoče grejanje, jer napolju nije baš žega, a i košava raznosi na sve strane. da nije zafalilo gasa/mazuta za elektrane. kod mene je od jutros slabasno, smrzavam se. donji dorcol.
February 11Feb 11 ima neka peticija, zeleno-levi front inicirao, da se sacuva lipov lad. mada, ja mislim da od toga nema nista dok se ne organizuju cvetko, lion i djeram. peti parkic 2.0. poz
February 14Feb 14 Popular Post Danas Perhan (u dokumentima poznat kao Stojičić) organizuje javnu prezentaciju za projekat "4. faza" za projekat nacionalni stadion. Malo ćemo da mu smetamo...
February 14Feb 14 1 hour ago, Frank Pembleton said: Danas Perhan (u dokumentima poznat kao Stojičić) organizuje javnu prezentaciju za projekat "4. faza" za projekat nacionalni stadion. Malo ćemo da mu smetamo... Zlobnici
February 20Feb 20 Fejsbuk me podsetio da sam pre pet godina gledao ovo: SS iz klipa, lokacija Višnjica, pored restorana "Na kraju sveta": Edited February 20Feb 20 by napadaj
February 20Feb 20 BiT će ovde problema.. https://www.reddit.com/r/serbia/comments/1irl8v3/prokop_postoje_određene_indicije_da_su_ove/?utm_source=share&utm_medium=mweb3x&utm_name=mweb3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button P.S. Kako da raspakujem sledeći put da se odma' vidi? Copy_paste propo.. Edited February 20Feb 20 by Heyter