Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Bila bi dobra fora da studenti posle 15 minuta tisine odu do Konja i zvizde im malo.
igoraki Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 7 minutes ago, Shan Jan said: Bila bi dobra fora da studenti posle 15 minuta tisine odu do Konja i zvizde im malo. Bila bi dobra fora da svi odemo na studentski trg, a da kod konja bude što manje ljudi, još bolje da nema nikoga. 8
đorđe geprat Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 53 minutes ago, Milosh76 said: Haris Dzinovic i neke 2 pevaljke. Na BnV Marija Serifovic https://www.blic.rs/vesti/beograd/docek-nove-godine-2025-u-beogradu-dve-lokacije-sest-cuvenih-muzicara-ovo-su-svi/tmlv1zm red povraćanja, red teranja u tri lepe. ima li se obzira? i obraza.
Zabalujev Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ja ću verovatno da namestim krevet u 22h i da igram igrice do ponoći, po gradu nek rade šta oće.
Shan Jan Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 35 minutes ago, igoraki said: Bila bi dobra fora da svi odemo na studentski trg, a da kod konja bude što manje ljudi, još bolje da nema nikoga. To je idealno al ne znam dal ce da se desi. Ima dosta svisuisti™ i sendvicara da dodje na Harisa. I to ce da se salje na sve televizije. U tom smislu bilo bi super da im malo bude neugodno, i onima pored TVa i ovima na koncertu.
Milosh76 Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 (edited) Haris je podrzao studente... „Ljubav je za studente„, kazao je on, dok je voditeljka zastala, pa rekla: „Da ti kažem, mislim da ljubav ne bira“. Edited December 29, 2024 by Milosh76
Sokrat Posted December 29, 2024 Posted December 29, 2024 Ljubav je za studente, ali kinta je za mene 1
Recommended Posts