Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

ljudi treba malo da promene navike, mnogo se voze kola...

• +1 2
Posted

Dinamički red vožnje ka mom naselju Višbanja na delu. Pošto se posle više sati stiglo do Rospi ćuprije posle koje se ide uzbrdo, Slanačkim putem a semafor pokaže da bus dolazi za minut, tako i bude, ali bus obidje oko malog kružnog toka , istovari putnijke i krene nazad, vi što živite u 2 naselja na brdu pa sve do Lešća, izvolite u salonu, peške uzbrdo, zdravo je pešačiti. Bilo je jednom slično pre više  godina al sneg je bio skoro do kolena tada . Ako snežić nastavi  imaćemo autonomne pokrajinice od svakog brdskog naselja jer ne možemo ni tamo ni ovamo iz njih. 

• +1 2
Posted

Pre par sati, u podnožju Avale, kolona od 5-6 autobusa. "Gazda im zabranio da idu dalje", jer nemaju zimske gume. Asfalt se ne vidi od snega, normalno. Inače, većinu tih podavalskeih linija je preuzeo privatnik pre par meseci.

Posted

na smederevskom putu automobili mile, a autobusa gsp nema. čekala sam pola sata i odustala. ni ka gradu, ni iz grada.

i nema struje od 6 popodne. došla je na kratko, al sad padamo u večni mrak.

• Tužno 3
Posted

ja mentol vozio do grada i to do jebenog lesca koje mi je na potpuno suprotnu stranu i nazad, umalo se na slanackom zakusao u interventu :isuse:

ljudi koji su nesigurni u svoju voznju po ovakvom vremenu ni u ludilu ne bi smeli sedati u kola

zapravo niko, sem kome nije nuzda, ali takvi na prvom mestu

imao sam nekoliko situacija gde stanu, a nikako stajati ne bi smeli, jer zlatno je pravilo da se sto manje pravac i brzina po ovom sranju

Posted (edited)

ne razumem, zasto cekate prevoze i idete kolima za svojim obavezama, kad mozete da gledate fontanu i prepustite se caroliji pahuljica?

beograd je cuven po tome sto kad padne malo kise, saobracaj kolabira. ali ovi sati, to je nadrealni nivo. :sad:

opet, budi i uspomene, koliko sam se puta vukla kroz sneg i bljuzgavicu uz bulevar.

poz

Edited by le petit nicolas
Posted

al smo juče odradili plenum u zadnji čas :lolol: 

• +1 3
  • Haha 2
Posted

Centar - Lion - Hram - skoro dva sata kolima. Ljudi kao da se parališu čim padne sneg ili kiša. Svakoga ko uđe u raskrsnicu na zeleno, iako vidi da će ostati tu i kada se upali crveno, treba tući na licu mesta.

• +1 5
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
7 hours ago, slepa živana said:

jel se ovo neko zajebava?

Gfg9IBWWIAAgWQz?format=jpg&name=large

svi (po snegom) putevi vode za mirijevo

Posted

Kvalitetan svinjac u najavi danas

Dva busa i kolona automobila zaglavljeni u jednosmernoj ulici već sat vremena, slomila se grana i preprečila put + niko ne može da izađe sa svog parkinga duž ulice...

Posted

Izgleda da su znali sta ce da se desi jerbo je prognoza to najavljivala..Pa su, shvativsi da ne mogu nista da urade i spreme se za haos, potegli najbolju mogucu soluciju da sprece da im narod spali i autobuse i vozace -  Proglasili su prevoz besplatnim posle NG :)

• +1 1