Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
8 hours ago, slepa živana said:

baogradski sat :rolf:

nemanjićki digitalni

nemoj tako

to je sat milkice forcan

Posted
3 hours ago, Arkadija said:

Kako će trole da obrću oko ovoga, to je prilično skučeno parče prostora.

I hoćemo li u 100 marke, da će se prve noći, neki porše zakucati u sat.

ukinuće trole

• Vojvodo,serdare 1
Posted

da proverim. da li je bilo rečeno da će sa nove BAS da idu svi vanvinijski, turistički autobusi?

Posted

Po pravilu da, ali neke agencije kreću ispred muzeja 25. maj, neke sa okretnice kod Hajata, neke ispred SC, zavisi od agencije do agencije. One koje neće da plaćaju BAS-u i da maltretiraju svoje putnike peronskim kartama kreću odakle mogu. Gledao sam polaske i ispred Skupštine ili ispred Starog dvora. 

Posted

da to govedo sto se sepuri za gradonacelnika ima trunke grada, beograda u sebi, postavio bi sat na mesto insinog.

neprijatelji. huni.

poz

• +1 1
Posted

U Rumuniji negde u okolini Sigisoare ima kruzni tok na pravom drumu bez ikakvih ukrstanja. Vole ljudi da metnu kruzni tok i gde treba i gde ne treba

Posted

ovaj sat bi imao smisla tu pre 150 godina, a i to mozda :lolol:

• +1 4
Posted
6 hours ago, James Marshall said:

Po pravilu da, ali neke agencije kreću ispred muzeja 25. maj, neke sa okretnice kod Hajata, neke ispred SC, zavisi od agencije do agencije. One koje neće da plaćaju BAS-u i da maltretiraju svoje putnike peronskim kartama kreću odakle mogu. Gledao sam polaske i ispred Skupštine ili ispred Starog dvora. 

hvala. po pravilu, da. no, u sredu popodne oko 4 spuštam se niz nemanjinu a pred zgradom vlade vidim parkirano 5 autobusa. sa policijskim kolima ispred njih. sužavanje protoka ka slaviji na jednu traku i zagušenje sve do balkanske. naravno, niko ne poštuje da raskrsnica bude čista pa je haos i u kneza miloša i hajduk veljkovom vencu.

Posted

Svaki dan u BG izmedju 15:30 i 19h je guzva, uvek i svuda.

Posted

Možda hoće da spoje Francusku sa Knez Mihajlovom, kombinacija pešačke zone i regularne ulice se dobro pokazala na nekim mestima.

Posted
1 hour ago, đorđe geprat said:

hvala. po pravilu, da. no, u sredu popodne oko 4 spuštam se niz nemanjinu a pred zgradom vlade vidim parkirano 5 autobusa. sa policijskim kolima ispred njih. sužavanje protoka ka slaviji na jednu traku i zagušenje sve do balkanske. naravno, niko ne poštuje da raskrsnica bude čista pa je haos i u kneza miloša i hajduk veljkovom vencu.

To mi ne zvuči baš kao klasični turistički aranžman, pogotovo se ne kreće odatle. Ti busevi prije da su dovezli neke kerove da mlate raju.

• +1 2
Posted
6 hours ago, Delija67 said:

U Rumuniji negde u okolini Sigisoare ima kruzni tok na pravom drumu bez ikakvih ukrstanja. Vole ljudi da metnu kruzni tok i gde treba i gde ne treba

pre 30 godina sam na autoputu u španiji čim se uđe iz portugala /na jugu, ka andaluziji/ video semafor. nigde, ništa i paf - semafor koji radi. ne znam da li je još tamo.

• Haha 2
Posted
6 hours ago, Delija67 said:

generalno ga turaju uvek pred naseljeno mesto da bi regulisali brzinu, valjda

s obzirom da nemaju i naviku da ga označe znakom, preko prvog sam preleteo kao markus gronholm

• +1 1
  • Haha 2
Posted
49 minutes ago, Eleniko said:

pre 30 godina sam na autoputu u španiji čim se uđe iz portugala /na jugu, ka andaluziji/ video semafor. nigde, ništa i paf - semafor koji radi. ne znam da li je još tamo.

Uh pricaj mi o Spaniji i njihovim semaforima ni od kuda na magistralnim i autoputevima. Jos imam traume od voznje od Alikantea do Barse.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
7 hours ago, Delija67 said:

To i jeste uobičajeno na "pravcima" jer tako "ograničavaš brzinu" nema zaletanja jer moraš da usporiš...

• +1 1