foto Posted August 17, 2023 Posted August 17, 2023 mi prepustamo lepe zgrade da postanu udzerice. nikada nista nece ostati na ovom prostoru. nakon 14 spratova na istom mestu ce se jednom zidati 34 sprata. nista mi ne postujemo. mi smo tikva bez korena. 7
đorđe geprat Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 da ne tražim. da li je predviđeno i rušenje zgrade u kojoj je "manjež"? nemam ni ja ništa da se taj prostoročisti od priemljuša ali 14 spratova..... kako će to da podnese postojeća infrastruktura? 1
beta Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 16 minutes ago, djordje geprat said: da li je predviđeno i rušenje zgrade u kojoj je "manjež"? .... kako će to da podnese postojeća infrastruktura? izgleda da leti sve sem neke nove stambene nakaze i naravno nakazne banke. žao mi za manjež i onu starinu gore na ćošku gde je nekad bila bakalnica. nikako. trpaj dok sve ne popuca. tragično je koliko smo imbecilan narod 1
Tihajeza Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 A zašto kažem silovanje uličnog profila: Nisam sigurna da li su uvukli prizemlje da bi dobili veći trotoar ili napravili prepust svih gornjih etaža da bi dobili više kvadrata. Ali u Beogradu ovog vremena kao da znamo odgovor? Deluje napumpano u svakom slučaju, a pogotovo ovaj golubarnik gore koji, iako zgrada još nije ni počela da se gradi, izgleda kao loša SPO nadogradnja. 2
đorđe geprat Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 (edited) očekujem zastakljivanje ove četiri velike lođe, one jedne manje i onih koje se ne vide na slici Edited August 18, 2023 by djordje geprat
đorđe geprat Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 desiće se na i oko "slavije" svaštanešto a možda i neće.recimo Quote Tehnička i prostorna ograničenja za integraciju trase Linije 2 na deonici od Savskog trga do Grčića Milenka su negativni uslovi NBS za prolazak tunela neposredno uz objekat banke, negativni uslovi Infrastrukture železnica Srbije na povezivanju Linije 2 metroa sa gradskom železnicom u planiranoj stanici Makenzijeva, ukrštanje trase Linije 2 sa atmosferskim kolektorom u Resavskoj ulici i hidrotehničkim tunelom na Slaviji, postojeći i planirani kolektori u Južnom bulevaru i novoizgrađeni i objekti koji su u fazi izgradnje (po Odobrenju za izgradnju) na pozicijama planiranim za stanice Južni bulevar i Grčića Milenka. „Iz navedenog razloga, stvorila se potreba za snimanjem digitalnog topografskog plana zone metro infrastrukture koja nije prethodno obuhvaćena snimanjem digitalnog topografskog plana“, pojašnjavaju iz JKP Beogradski metro i voz.
ultra plasticni Posted August 18, 2023 Posted August 18, 2023 sva sreca te ima 2 drveta ispred zgrade malo da se vazduh procisti a nije lose ni zbog hladovine 2
Lucia Posted August 19, 2023 Posted August 19, 2023 (edited) Mediji naglasavaju da je kao bio "van pesackog prelaza" a nesrecniku je cipela ostala dva metra od pesackog. Ovo je inace raskrsnica gde se redovno iz Cuburske/M. Gavrilovica sjure na zeleno bez obzira na pesake kojima je isto zeleno a ta vozila prakticno iza ledja. Naravno i iz Juznog su opasni po sporije pesake. Nesrecnik je jos jedna zrtva nasilnicke voznje u Bgd. Proglasen krivim by default. Debeli koji ga je ubio se prvo drao na mrtvog, posle malo plakao pred policijom, telefonirao pa od Hitne trazio pomoc. https://n1info.rs/vesti/pesak-poginuo-u-beogradu Edited August 19, 2023 by Lucia 3
foto Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 secam se da su mi nekada bake i deke pricali kako se ovi ponasaju kao da je sve pocelo nakon 1945. god. ne znam koju godinu da uzmem za nultu kada tako ja budem pricao mladjim generacijama rodbine. koliko mi nista ne postujemo, pa to je za posmatranje i izucavanje od strane naroda koji ce nas nadziveti na ovom prostoru. 'tuga, tuga kao takva', sto bi rekao bercek u majstori, majstori kada opisuje uvodnu scenu decije priredbe. tuga! 4
Malvo Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 4 hours ago, DejanMilč said: :( Kakvih crnih fudbalera. Ostaje da se vidi i čuje sa kim se utalio (prilično sam siguran i ko je u pitanju), ali projekat ovog obima je rezervisan za ekipu iz najbližeg kruga, ne za nekog tamo fudbalera. Dodatna potvrda je što se ovoliko ističe njegovo ime, kao da žele da svima natuknu da to radi Stanković i to je to, raziđite se.
đorđe geprat Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 (edited) 8 hours ago, foto said: secam se da su mi nekada bake i deke pricali kako se ovi ponasaju kao da je sve pocelo nakon 1945. god. ne znam koju godinu da uzmem za nultu kada tako ja budem pricao mladjim generacijama rodbine. koliko mi nista ne postujemo, pa to je za posmatranje i izucavanje od strane naroda koji ce nas nadziveti na ovom prostoru. 'tuga, tuga kao takva', sto bi rekao bercek u majstori, majstori kada opisuje uvodnu scenu decije priredbe. tuga! 1990. jesen kada se srbija opredelila za miloševića i SPS a ne za ivana đurića, antu markovića i reformiste. Edited August 21, 2023 by djordje geprat
foto Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 12 minutes ago, djordje geprat said: 1990. jesen kada se srbija opredelila za miloševića i SPS a ne za ivana đurića, antu markovića i reformiste. to, valjda, bese decembar 90te, a ne jesen? lapimo, kao iz otvorenih flasa.
jms_uk Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 9 minutes ago, foto said: to, valjda, bese decembar 90te, a ne jesen? Jeste, decembar. 1
foto Posted August 21, 2023 Posted August 21, 2023 Just now, jms_uk said: Jeste, decembar. ali ipak lapimo... :(
Recommended Posts