Lezilebovich Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 (edited) 1 minute ago, goofs said: Sta se tu tacno prodavalo, onaj prostor/restoran na vrhu izmedju dve zgrade? Valjda cela vertikala - poslovni deo Edited February 6, 2023 by Lezilebovich 3
Frank Pembleton Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Poslovni deo.BTW, ovo što se nabraja da ovaj Aca Bosanac "drži" 2/3 toga sam siguran da je držao Peconi.......shiit has hit the fan.
Milosh76 Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 5 minutes ago, Milošica said: Ko je najači u BG? I M E NJ A C E.... ! Jel ti "ukusno" slovo J? naJJaci u BG .... 1
I*m with the pilots Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 8 minutes ago, Milošica said: Pojma nisam imao Kako jbt?!
msv Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 37 minutes ago, Milošica said: Pojma nisam imao, hvala na ispravci. Šaiš se?
Jimmy Kowalski Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 Pa naravno da se sali.. Jellena sa 2l, najjaci sa 2j. To svi znaju.. 2
munze Posted February 6, 2023 Posted February 6, 2023 aman ljudi, sad se tako pise, milosica sve prati 4
munze Posted February 8, 2023 Posted February 8, 2023 On 2.2.2023. at 18:08, munze said: pa sta ces da radis sa mujom? Quote Kako će aligator Muja da preživi selidbu Zoološkog vrta? Vladimir Maričić06.02.2023. 09:23 6 komentar
banecare1 Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 prvi put otvaram ovu temu jer verovatno ovde ima smisla da napisem kratno svoje utiske o beogradu nakon preko 3 godine odsustva. + tri nedelje sam u srbiji. ocekivao sam goru situaciju sa zagadjenjem + ne osecam negativnu energiju i da je narod u losem raspolozenju. u gradu je vibe kao da je blagostanje, maltene drustvo bez problema. puni lokali i restorani, odlican nivo usluge - cene su znacajno skocile. po lokalima je sve mnogo skuplje, u prodavnice nisam nesto zalazio. gradski pervoz je 5 puta skuplji od pekinskog. taksi 2-3 puta. ako u pekingu hodam i vozam biciklo iz zdravstvenih razloga, ovde bi to radio iz finansijskih ovo su da kazem najupecetljiviji momenti - svuda se pusi, ono je strava i uzas. kad su kinezi i rusi mogli to da regulisu, ne znam sta se ovde ceka. meni licno ne smeta, ali znam da bi se mucili mnogi prijatelji i poznanici + mnogo stranaca u centru. mozda je do kontrasta sa pekingom iz kojeg su mnogi otisli, ali lepo je cuti strane jezike na svakom koraku. - prepaid mobilna veza sa smesnim tarifama i glupis sms-ovima da ukljucis neke bonuse. jad i cemer. - rostilj preslan svuda. to se promenilo i nije do mene. izgleda su poceli da uvoze neku losu soju u srbiju od kada sam ja prestao da je saljem iz kine - traume sa parkingom u centru grada, pa cak i na novom beogradu. ima sigurno jos toga, ne pada mi sada na pamet 5
Frank Pembleton Posted February 12, 2023 Posted February 12, 2023 prvi put otvaram ovu temu jer verovatno ovde ima smisla da napisem kratno svoje utiske o beogradu nakon preko 3 godine odsustva. + tri nedelje sam u srbiji. ocekivao sam goru situaciju sa zagadjenjem + ne osecam negativnu energiju i da je narod u losem raspolozenju. u gradu je vibe kao da je blagostanje, maltene drustvo bez problema. puni lokali i restorani, odlican nivo usluge - cene su znacajno skocile. po lokalima je sve mnogo skuplje, u prodavnice nisam nesto zalazio. gradski pervoz je 5 puta skuplji od pekinskog. taksi 2-3 puta. ako u pekingu hodam i vozam biciklo iz zdravstvenih razloga, ovde bi to radio iz finansijskih [emoji3] ovo su da kazem najupecetljiviji momenti - svuda se pusi, ono je strava i uzas. kad su kinezi i rusi mogli to da regulisu, ne znam sta se ovde ceka. meni licno ne smeta, ali znam da bi se mucili mnogi prijatelji i poznanici + mnogo stranaca u centru. mozda je do kontrasta sa pekingom iz kojeg su mnogi otisli, ali lepo je cuti strane jezike na svakom koraku. - prepaid mobilna veza sa smesnim tarifama i glupis sms-ovima da ukljucis neke bonuse. jad i cemer. - rostilj preslan svuda. to se promenilo i nije do mene. izgleda su poceli da uvoze neku losu soju u srbiju od kada sam ja prestao da je saljem iz kine [emoji3] - traume sa parkingom u centru grada, pa cak i na novom beogradu. ima sigurno jos toga, ne pada mi sada na pamet Javi se @Indy da razmenite utiske [emoji12]....shiit has hit the fan. 1
banecare1 Posted February 13, 2023 Posted February 13, 2023 18 hours ago, Frank Pembleton said: Javi se @Indy da razmenite utiske ....shiit has hit the fan. nisam pratio sta je indy pisao na temu beograda, ali verujem da je zanimljivo procitati utiske nekoga ko je dosao iz druge sredine nakon duze pauze. bukvalno jedini razlog zasto sam ostavio svoj komentar. 2
Recommended Posts