Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

u petak mi je od NIS pumpe na bežanijskoj kosi do one pumpe posle laste trebalo sat i 20. koji minut manje do "plavog mosta"

Posted (edited)
On 25.5.2022. at 7:21, Malvo said:

Da proste dame i gospođe, jebem ti stoku koja bez ikakvog razloga skreće iz Endija Vorhola u Radničku sa jednom trakom i tako sebi i svima napravi krkljanac od pola sata. Znači koji impuls u praznoglavoj tikvi te natera da sa druma koji ima tri trake skreneš u onaj sa jednom? Ovako nije bilo do pre nekoliko godina, ne razumem šta se desilo. 

:) ja sam jedan od te stoke
Radnička je prohodnija od Savske magistrale, iako se napravi red ispred novog semafora kod OMV-a. Posle OMV-a ide glatko.
U Savskoj je haos, gužve su ogromne, ulazi se u raskrsnice na crveno i ostaje u njima, pa sve ide još sporije. U Radničkoj je veća disciplina.

p.s. što se mene tiče, i ranije je bilo tako, samo dok nije bilo semafora kod OMV-a, gužva se pravila od OMV-a do raskrisnice kod NIS pumpe. 

Edited by Frile
Posted

al se zagovnalo napolju...

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Posted (edited)

Celu noć omorina, jedva se zaspalo... Svi prozori otvoreni. I onda me probudiše alarmi, vetar, haos.
Puca na sve strane. Seva kao na rejvu. Ceo grad mora da je budan. 

Edited by Olimpijac
  • +1 1
Posted

Počela sezona studentskih žurki na auto-putu: Donesu velike zvučnike na put i odvrnu muziku, bude ih i 500

- Taj četvrtak ponovo je počelo sa žurkama, posle ponoći. Kao i svaki put, doneli su ogormne blutut zvučnike, okupili se na "ostrvu" auto-puta i pustili muziku - priča R. Đ. za Telegraf.rs.

Srećni su, kako novodi, samo što nadležni reaguju, te odmah po prijavi, policija izlazi na teren.

- Okupljeni se tada raziđu, pa ne traje sve do jutra. Najčešće se sklone tu na posed jedne firme gde su parkirani bageri i nastave sa žurkom.

@renne   postao medijska zvezda :D 

https://www.telegraf.rs/vesti/beograd/3505870-pocela-sezona-studentskih-zurki-na-auto-putu-donesu-velike-zvucnike-na-put-i-odvrnu-muziku-bude-ih-i-500

Posted
1 minute ago, Milosh76 said:

Počela sezona studentskih žurki na auto-putu: Donesu velike zvučnike na put i odvrnu muziku, bude ih i 500

- Taj četvrtak ponovo je počelo sa žurkama, posle ponoći. Kao i svaki put, doneli su ogormne blutut zvučnike, okupili se na "ostrvu" auto-puta i pustili muziku - priča R. Đ. za Telegraf.rs.

Srećni su, kako novodi, samo što nadležni reaguju, te odmah po prijavi, policija izlazi na teren.

- Okupljeni se tada raziđu, pa ne traje sve do jutra. Najčešće se sklone tu na posed jedne firme gde su parkirani bageri i nastave sa žurkom.

https://www.telegraf.rs/vesti/beograd/3505870-pocela-sezona-studentskih-zurki-na-auto-putu-donesu-velike-zvucnike-na-put-i-odvrnu-muziku-bude-ih-i-500

da si živ i zdrav još prošle godine

• +1 1
Posted

U četvrtak litija, spremite se za kaos

Posted

Velika spasovdanska litija počinje u 18 sati ispred Crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Ulici Kneza Miloša, odakle će se kretati Kralja Milana, preko Trga Slavija gde će biti održana kratka molitva, kroz Bulevar oslobođenja do platoa ispred Hrama, gde će patrijarh služiti molitvu za mir i blagostanje.

Posted

Zar to nije ranije išlo do Saborne crkve?

... Shiit has hit the fan

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

Bio je rene na Novoj prosle godine, deluje kao fin covek.

Posted
22 minutes ago, Milosh76 said:

Kad krece i koja je putanja?

Obeležavanje slave grada počeće u 9 sati liturgijom, sa rezanjem slavskog kolača, u Hramu Svetog Save, koju će služiti patrijarh srpski Porfirije.

Velika spasovdanska litija počinje u 18 sati ispred Crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Ulici Kneza Miloša, odakle će se kretati Kralja Milana, preko Trga Slavija gde će biti održana kratka molitva, kroz Bulevar oslobođenja do platoa ispred Hrama, gde će patrijarh služiti molitvu za mir i blagostanje.

• Hvala 1
Posted

chitam Crkve Vanzemaljca Gospodnjeg u Ulici Kneza Miloša i sve mi ok, moze [emoji38]ol:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

• +1 1
  • Haha 1
Posted

znam brate a ko ce da ih natera :unsure:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto