kud u maglu Simoviću Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 ren gen je za gijagnostiku novčanika a za popa kolko daš 3
Malkmus Posted August 31, 2021 Posted August 31, 2021 Quote NEMA VIŠE PEČENJA PAPRIKA I ROŠTILJANJA NA TERASI: Grad Beograd zabranjuje korišćenje ćumura i otvorenog plamena u zgradama Jeeeste. Komunalna milicija nema pravo da uđe u stan, a inspekcija ima rok od 60 dana da reaguje po prijavi.
renne Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 10 hours ago, Barti66 said: Opet neka plastika na NBgdu gori? gorelo i prethodnu noć
renne Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Opet nema spavanja zbog jebene muzike na ušću
kud u maglu Simoviću Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 5 minutes ago, renne said: Opet nema spavanja zbog jebene muzike na ušću
gospa buba Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 gumene medice sent from novi mnogo jak bubamoto.
napadaj Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Drugar i ja do malopre igrali basket na Sajmištu, čini mi se da izuva neki bas i od Gazele ili Beograda na vodi.
Malkmus Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Ne vrede ni specijalne slušalice ako se osećaju vibracije.
SNARC Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Corona Booster Fest Neka se mladi zabavljaju,njima je sad najteze..jebo ih pas nesposobne. Skoro sam cuo komentar da je to sto nisu radili kafici i klubovi "Gore od bilo kakvog rata". Neka se zanima mlados'. 1 1
francuski sobar Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Meni pod prozorom 5 kafića a na sto metara jos 10 i svi sviraju i pevaju i smeju se, prava kakofonija al ako zanemarim epidemiološku stranu ne smeta mi nimalo, štaviše sviđa mi se taj pozitivni vajb ko da sam cele godine na moru lol. Evo sad ide Tajči, Oliver Mandić, Igi Pop i tek je 12 sati, jedino što ne volim to su nekad u parku s druge strane pijani navijači kad krenu nešto onim mumlajućim glasom i ujutru investitori sa miješalicama. 1
Recommended Posts