Jump to content

Beograd

Featured Replies

ren gen je za gijagnostiku novčanika

a za popa kolko daš

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

NEMA VIŠE PEČENJA PAPRIKA I ROŠTILJANJA NA TERASI: Grad Beograd zabranjuje korišćenje ćumura i otvorenog plamena u zgradama

Jeeeste.

Komunalna milicija nema pravo da uđe u stan, a inspekcija ima rok od 60 dana da reaguje po prijavi.

Opet neka plastika na NBgdu gori?

10 hours ago, Barti66 said:

Opet neka plastika na NBgdu gori?

gorelo i prethodnu noć

Spoiler

Opet nema spavanja zbog jebene muzike na ušću

5 minutes ago, renne said:

Opet nema spavanja zbog jebene muzike na ušću

OHROPAX SOFT ČEPOVI ZA UŠI a2

gumene medice :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Drugar i ja do malopre igrali basket na Sajmištu, čini mi se da izuva neki bas i od Gazele ili Beograda na vodi.

Ne vrede ni specijalne slušalice ako se osećaju vibracije.

Corona Booster Fest

Neka se mladi zabavljaju,njima je sad najteze..jebo ih pas nesposobne.

Skoro sam cuo komentar da je to sto nisu radili kafici i klubovi "Gore od bilo kakvog rata".

Neka se zanima mlados'.

Meni pod prozorom 5 kafića a na sto metara jos 10 i svi sviraju i pevaju i smeju se, prava kakofonija al ako zanemarim epidemiološku stranu ne smeta mi nimalo, štaviše sviđa mi se taj pozitivni vajb ko da sam cele godine na moru lol. Evo sad ide Tajči, Oliver Mandić, Igi Pop i tek je 12 sati, jedino što ne volim to su nekad u parku s druge strane pijani navijači kad krenu nešto onim mumlajućim glasom i ujutru investitori sa miješalicama.

A evo i makarena :lolol: