April 19, 20214 yr 29 minutes ago, gospa buba said: bogami nezgodno sent from bubamoto Moglo bi se proveriti da nije unutra?
April 19, 20214 yr 7 hours ago, radisa said: Moglo bi se proveriti da nije unutra? Pazi kad sam isto pomislio Nije kremiran, no bronziran
April 19, 20214 yr Ne vidim da je išta poplavljeno na ovoj slici - ni kod spomenika, ni na stazama, ni uz zgradu bivše stanice. Štaviše, tu je i pešak dole desno.
April 19, 20214 yr 12 minutes ago, vememah said: Ne vidim da je išta poplavljeno na ovoj slici - ni kod spomenika, ni na stazama, ni uz zgradu bivše stanice. Štaviše, tu je i pešak dole desno. Pa nije, to i kažem. Debili vide kako se sjaji vlažan kamen i odmah...
April 19, 20214 yr 18 minutes ago, Jumanji said: Od kada je Cara Dušana puštena u saobraćaj, a trotoari nisu bili završeni, prošla sam tuda 3-4 puta kolima. Svaki put sam zatekla isti prizor, grupice radnika sede i cirkaju tkz "unučiće". Kakvi majstori, takav i produkt. Ovo je kod ZOO vrta, ali je to sve u okviru istih radova. Edited April 19, 20214 yr by Arkadija
April 19, 20214 yr 19 hours ago, Frank Pembleton said: .... Shiit has hit the fan! Ovo kao da se deca igrala. Sibinjanin Janko dobio brata.