October 19, 20204 yr Joj, sada sam naletela na snimak. Pa ja sam to čula pre neko veče i svi smo mislili da odnekuda idu oni zeloti, što uveče vole da zaustave saobraćaj u centru.
October 19, 20204 yr Nije to od fontane. Stanari susednog bloka vode borbu sa kaficem Monkey bar zbog buke. Nakon sto su iskoristili sva pravna sredstva bezuspesno, presli su na gerilsku borbu, pustaju glasnu muziku, gadjaju kafc petardama i vodom, ovi njima olupaju kola, buse gume, dovode navijace i tako...Bice marka zvaka o tome ovih dana
October 21, 20204 yr On 19.10.2020. at 23:11, Krcun said: Nije to od fontane. Stanari susednog bloka vode borbu sa kaficem Monkey bar zbog buke. Nakon sto su iskoristili sva pravna sredstva bezuspesno, presli su na gerilsku borbu, pustaju glasnu muziku, gadjaju kafc petardama i vodom, ovi njima olupaju kola, buse gume, dovode navijace i tako...Bice marka zvaka o tome ovih dana Jbg,lokacija tog bara u dvorištu stambene zgrade je baš, baš.
October 27, 20204 yr kakav grozan požar na donjem dorćolu, dva stana su kompletno izgorjela. jadni ljudi. srečom nema poginulih.
October 29, 20204 yr Cvetni trg ponovo zagrađen, dobijamo novu fontanu. Edited October 29, 20204 yr by Anonymous
October 30, 20204 yr Da li Eye's Hawk™ snima samo tablice na zoniranim parking mestima ili snima i auta parkirana bilo kako nepropisno (na pešačkim prelazima, zelenim površinama, kolovozu u širim ulicama i sl.)
October 30, 20204 yr Quote Multifunkcionalna specijalna vozila fotografišu nepropisno parkirane automobile u žutim trakama, na tramvajskim šinama, stajalištima javnog prevoza, pešačkim prelazima, kolovozu, trotoarima... Sistem "Oko sokolovo" kontroliše i propisno parkiranje u zonskom sistemu, pa ako ova usluga nije plaćena, automatski kreira elektronsku dnevnu kartu (eDPK).
October 31, 20204 yr naleteh na ovo Quote Igor Brakus @IgorBrakus 8h "Vesić: Počinje izgradnja fontane na platou kod Cvetnog trga." Jao, nemoj pobratime, molim te... Edited October 31, 20204 yr by djordje geprat