October 15, 20204 yr 1 hour ago, Frank Pembleton said: A grejanje u blokovima, realno, jok.. .... Shiit has hit the fan! Još nemate grejanje?
October 15, 20204 yr isto.nocu katasteofa, ujutro smrzavanje dok ne krene shporet. a mi imamo svemirsku izolaciju, tako da se ni to ne poredi sa blokovima.sent from bubamoto
October 15, 20204 yr 18 hours ago, Jumanji said: Čiča Draža se maskirao u Džona Lenona pritom u kaputu a la Džin Hekman iz Frenč Konekšna Edited October 15, 20204 yr by ultra plasticni
October 15, 20204 yr Taman htedoh da napišem Lenon! Prošo sam danas, ali je Raša bio umotan u plastiku
October 17, 20204 yr 23 hours ago, gospa buba said: nema ni grejanja. Podelice po stanovima grejanje u saksijama i zardinjerama za dve, najkasnije tri nedelje. Bice ga nikad vise. A ne kao kad je bio onaj Djilas...
October 19, 20204 yr @beta kentauri čini mi se da si ti nešto pričala, koliko toplana uopšte "radi na mazut"?Meni nešto u glavi da si rekla da je to baš smanjeno? .... Shiit has hit the fan!