August 10, 20204 yr 12 minutes ago, gospa buba said: kolko mi tachno imamo tih para kad ideje za kradju ne prestaju??? i to ne neke ideje, stalno jedna ista sent from bubamoto Gospa Bubo, ja samo da kažem, da kad sam shvatio (bolje rečen video) neke stvari, shvatio sam da bi ova zemlja mogla biti mešavina Švedske i Norveške, samo kad bi prestalo da se krade...
August 10, 20204 yr pa eto, toliko se kukali na te kocke, sad kukate sto ih skidaju. narodu se ne moze ugoditi.
August 10, 20204 yr narodu se ne moze naprodavati dovoljno ta jedna cigla [emoji38]ol:sent from bubamoto
August 10, 20204 yr Sad će je popločati pa onda shvatiti da su zaboravili da stave šine, kao prošle godine bici stazu.
August 10, 20204 yr 16 minutes ago, gospa buba said: narodu se ne moze naprodavati dovoljno ta jedna cigla ol: sent from bubamoto takvo je trziste
August 10, 20204 yr Direkcija: Nema uklanjanja kocki na Trgu; Tramvaj kroz centar neće proći ni za pet godina.... Shiit has hit the fan!
August 10, 20204 yr On 6.8.2020. at 12:45, Jumanji said: Koji put tu kopjaju To neće nikad završiti. Prošao pre neki dan blizu GSP centrale, udavio se u blatu. Radnika nula.
August 11, 20204 yr "Zorane, ti sad ostani, pa odgovaraj za one šine u koje se ja ne razumem...." Zoran: "haha...", i ode da isprati šefa, pa se posle nekoliko časa ipak vrati: ....na pitanje da li ćemo razkopavati ove godine centar grada sa ciljem da postavljamo šine..-odgovor je ne. Hvala vam."
August 14, 20204 yr Saće Vesić da ga skocka! Pristižu delovi. U kontejnerima. Akobogda, tamo će se i vratiti.