pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 7 minutes ago, pbg12345 said: do kad je uopste rok da se posalje stanje (brojila) za ovaj mesec?
Arkadija Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Moja sestra nije dobila račun za sruju na NBG. Sad se već nervira i moj ćale. Mi svi plaćamo račune ako treba i unapred, ovakvu neizvesnost ne pamtimo, Gde ima to na sajtu da se skine račun? Ja sam gledala, ali ne umem da se snađem.zet je gledao ne ume da nađe. Sajt infostana je zakon za ove.
gospa buba Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Just now, Arkadija said: Moja sestra nije dobila račun za sruju na NBG. Sad se već nervira i moj ćale. Mi svi plaćamo račune ako treba i unapred, ovakvu neizvesnost ne pamtimo, Gde ima to na sajtu da se skine račun? Ja sam gledala, ali ne umem da se snađem.zet je gledao ne ume da nađe. Sajt infostana je zakon za ove. http://portal.edb.rs/domportal_js/faces/common/Login.jspx korisnichko ime je ED broj lozinka je jmbg vlasnika rachuna neka isprave momci ako greshim.
Arkadija Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Neće , kada ukucamo ćaletov jmbg, jer je on vlasnik računa, traži da se promeni lozinka, a onda neće da prihvati novu lozinku.
pbg12345 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 (edited) 2 minutes ago, Arkadija said: Neće , kada ukucamo ćaletov jmbg, jer je on vlasnik računa, traži da se promeni lozinka, a onda neće da prihvati novu lozinku. da, odmah trazi novu lozinku pa trebalo bi u tom koraku stara (jmbg) da je vec ostala i samo dva puta unesete istu novu ja to radio pre dva sata i funkcionisalo je mozda jos stigne racun, nama je danas inace promenili obracunski period bilo od 5tog do 5tog za mart od 5tog do 1 aprila kapiram nadalje da ce ici od 1og do 1og Edited April 23, 2020 by pbg12345
Arkadija Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Misliš isti jmbg? to smo probali, ali neće. a gore ostane samo 6 tačkica
Milosh76 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 (edited) 6 minutes ago, Arkadija said: Neće , kada ukucamo ćaletov jmbg, jer je on vlasnik računa, traži da se promeni lozinka, a onda neće da prihvati novu lozinku. Vidi koja su pravila za novu lozinku...mozda trazi veliko slovo ili broj ili znak. Ako je problem u promeni lozinke, mozda je to razlog P.S. moja sifra su mala slova i brojevi... Edited April 23, 2020 by Milosh76
levi Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 3 minutes ago, Arkadija said: Misliš isti jmbg? to smo probali, ali neće. a gore ostane samo 6 tačkica zato neće. ukucaj ponovo ceo matični
Milosh76 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 pod stara lozinka ukucas JMBG i onda 2 puta novu jednu ispod druge... @levi tebi je proradilo?
Milosh76 Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 Vidis, to mi nije palo na pamet Meni je iz firefoxa radilo.
levi Posted April 23, 2020 Posted April 23, 2020 3 minutes ago, Milosh76 said: pod stara lozinka ukucas JMBG i onda 2 puta novu jednu ispod druge... @levi tebi je proradilo? nije, ali probao sam danas na drugom računu i radi. a kod mene kući neće. sad treba da vidim ko mi je hakovao nalog
Recommended Posts