Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 ja user je EDB broj pass jmbg za prvo logovanje
gospa buba Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 a da li je tetka udarila pechat?sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 2 minutes ago, gospa buba said: a da li je tetka udarila pechat? sent from bubamoto virtualnitm
Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 5 minutes ago, gospa buba said: enter? sent from bubamoto
laser lotus Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Neko je na redditu izvukao zanimljivosti iz BG bužeta za 2020. kao i planirana sredstva za 2021. i 2022. - tek da se spremite ako planiraju rusvaj u vašoj blizini. 27. marta, Kraljice Marije, Džordža Vašingtona i Cara Dušana će da najebu i u novoj 2020.
hazard Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 34 minutes ago, laser lotus said: Neko je na redditu izvukao zanimljivosti iz BG bužeta za 2020. kao i planirana sredstva za 2021. i 2022. - tek da se spremite ako planiraju rusvaj u vašoj blizini. 27. marta, Kraljice Marije, Džordža Vašingtona i Cara Dušana će da najebu i u novoj 2020. To se zna već par meseci. Sve je po originalnom planu trebalo da bude gotovo do 31.12., ali se od toga odustalo na jesen i rekonstrukcija Cara Dušana je pomerena na proleće. Što znači da ćemo kao sa Trgom, probiti godinu dana drkanja... Ono što meni nije jasno: - kakvih 160 mil dinara za tramvajsku prugu preko mosta na Adi, pa zar to nije završeno? - kakva sad Slavija opet, i Bulevar Oslobođenja, zar tu nisu završili drndanje? Ili je Bul. oslobođenja trebalo da rade pa nisu još... - koji će to još centralni gradski trg i park da rekonstruišu...
Frile Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Just now, hazard said: kakvih 160 mil dinara za tramvajsku prugu preko mosta na Adi, pa zar to nije završeno? ponovo se radi link
pbg12345 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 danas sam se prvi put vozio ka centru grada sa vracara u jutarnjem spicu koja je ono ludnica "gore" svi cekaju 29 jer samo ona ide direktno do centra onda kad je nema jer nailaze sve vec pretrpane ljudi ulaze u bilo koju trolu do slavije one staju pre kruznog onda krece stampedo iz tih trola, svi trce maltene preko kruznog, jer je pesacki pomeren gore desno da sto pre uhvate neki od buseva koji stoje onde sa druge strane slavije jer je i tu naravno neopisiva guzva ge-ni-.jal-no a i sami pesacki na slaviji, jbt da napravis krug okolo naokolo maltene kao krug oko jezera na adi
pbg12345 Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 2 minutes ago, hazard said: ne oni ništa ne mogu da urade kako valja pa bilo je ono izletanje tramvaja ti kod mosta nedugo posto su pustili u saobracaj ko zna sta su uradili debili
gospa buba Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 sram vas bilo zavitlavate stariju zenu, sasam se rutinski logovala, promenila lozinku i ugledala svoj rachun
Frank Pembleton Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 sram vas bilo zavitlavate stariju zenu, sasam se rutinski logovala, promenila lozinku i ugledala svoj rachun Ne nego ti trošiš naše neviđeno dragoceno vreme, da mi tebi, 1 naučniku 1 mašinskom inženjeru objasnimo tu digitalizaciju... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 Ne nego ti trošiš naše neviđeno dragoceno vreme, da mi tebi, 1 naučniku 1 mašinskom inženjeru objasnimo tu digitalizaciju... ... Shiit has hit the fan... dada umesto da ja vama sve reshim, a shta je srbija ikad uchinila za mene sent from bubamoto
keitel Posted December 26, 2019 Posted December 26, 2019 5 hours ago, pbg12345 said: danas sam se prvi put vozio ka centru grada sa vracara u jutarnjem spicu koja je ono ludnica "gore" svi cekaju 29 jer samo ona ide direktno do centra onda kad je nema jer nailaze sve vec pretrpane ljudi ulaze u bilo koju trolu do slavije one staju pre kruznog onda krece stampedo iz tih trola, svi trce maltene preko kruznog, jer je pesacki pomeren gore desno da sto pre uhvate neki od buseva koji stoje onde sa druge strane slavije jer je i tu naravno neopisiva guzva ge-ni-.jal-no a i sami pesacki na slaviji, jbt da napravis krug okolo naokolo maltene kao krug oko jezera na adi Pa to je najbolja pokazna vježba koju su mogli da naprave, kako unakaziti grad u 2 koraka? Lako, prvo potpuno ukinuti Slaviju za pješake a onda je napraviti mjestom na kome se počinju i završavaju linije gsp-a. Stanje u gradu ništa tako dobro ne odslikava kao ona Petričićeva karikatura Vesića.
Recommended Posts