vememah Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 36 minutes ago, Milosh76 said: Sledece godine su i lokalni izbori u BG, ako se ne varam Neće biti, '22 su. http://rs.n1info.com/Vesti/a369485/Konacni-rezultati-beogradskih-izbora-2018.html
Frank Pembleton Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Ljudi mešaju, gradske opštine će zajedno sa republičkim, a za BG skupštinu su kasnije tj ne moraju 2020... ... Shiit has hit the fan...
hazard Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 16 minutes ago, vememah said: Neće biti, '22 su. http://rs.n1info.com/Vesti/a369485/Konacni-rezultati-beogradskih-izbora-2018.html Pa i izbori za gradske opštine su lokalni izbori. To jeste sledeće godine.
Milosh76 Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Na opstinske izbore sam i mislio. Ako tu SNS izgubi, bice i beogradskih jako brzo. Ako se ova prica sa "spijunima" raznim prodajama oruzja i slicno zahukta, ne bi me cudilo da opozicija napravi jednu ili 2 liste i izadje na izbore! Bem ti zemlju u kojoj nije (politicki) dosadno!
đorđe geprat Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 (edited) 3 hours ago, slepa živana said: pre pet, šest godina sam dobijala u opštini stari grad zelene tzv eko kese za prikupljanje plastike, papira i konzervi. zadnjih godina nisam imala uslova za to pa me zanima da li još to postoji u beogradu, prikupljanje tih kesa jednim danom u nedelji za različite opštine? i dalje važi samo preko gradske čistoće. dok sam živeo u gepratovoj morao sam da idem do plavog mosta. tada sam skupljao infotan račune od komšija pa donosio za celu zgradu. sada, na rakovici idem do neke male okretnice u borskoj. iznošenje je četvrtkom uveče. na savskom vencu subotom. Edited November 21, 2019 by djordje geprat
đorđe geprat Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 1 hour ago, Milosh76 said: Da li postoji bilo kakvo istrazivanje na nivou BG ili pojedinacnih opstina koliko bi sada SNS dobio, posle svih sranja koje rade po gradu? Sledece godine su i lokalni izbori u BG, ako se ne varam, bice cudo ako ponove rezultate od proslog puta. zbog toga sam u žešćoj dilemi oko bojkota. mislim da bi izgubili sve opštine koje su ili dodiruju krug dvojke plus šapićev vilajet a da bi bilo tesno u mešovitim (ruralno - urbanim) poput palilule, zemuna, čukarice, voždovca, rakovice. prigradske su njihove, tu nema zbora.
Frank Pembleton Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Pa i izbori za gradske opštine su lokalni izbori. To jeste sledeće godine.Pa da ali mnogo ljudi je u fazonu da glasa za ovu skupštinu gde Vesić i Bakarec predstavljaju knjigu i koja u pauzama odlučuje o gsp i gondoli i tako tome...Oni su dosta nadležnosti iz tih opština "izvukli"... ... Shiit has hit the fan...
Milosh76 Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Sustina je u kazni, zabole me cija je nadleznost, sjebali su sve. I NBG I Stari grad i Vracar... Kazna!
slepa živana Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 1 hour ago, djordje geprat said: i dalje važi samo preko gradske čistoće. dok sam živeo u gepratovoj morao sam da idem do plavog mosta. tada sam skupljao infotan račune od komšija pa donosio za celu zgradu. sada, na rakovici idem do neke male okretnice u borskoj. iznošenje je četvrtkom uveče. na savskom vencu subotom. hvala puno. pravac pogon čistoće
Arkadija Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 Moja mama pošto je videla ukrase u parku na Slaviji: "da imam mačetu otišla bih da ih rasturim, toliko su gadni i još strašnije, toliko su prljavi".
gospa buba Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 taj chuvrni dedamraz u zemunu po danu izgleda kao da su ga provukli kroz odzak 10 puta tamo vamo. kao neshto shto je vec deceniju za smece. a oni ga drze na trgu sent from bubamoto
Блок_64 Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 2 hours ago, Arkadija said: Moja mama pošto je videla ukrase u parku na Slaviji: "da imam mačetu otišla bih da ih rasturim, toliko su gadni i još strašnije, toliko su prljavi". Raspolozen sam da pozajmim.
Goranz Posted November 21, 2019 Posted November 21, 2019 8 hours ago, Milosh76 said: Sustina je u kazni, zabole me cija je nadleznost, sjebali su sve. I NBG I Stari grad i Vracar... Kazna! Da, kažnjavanje neodgovornih je jedan od osnova ovog društva.
kud u maglu Simoviću Posted November 22, 2019 Posted November 22, 2019 vasara poludeo, zasadilo cca 200+ stabala raznoraznog drveća po ušću
Recommended Posts