Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, pacey defender said:

autu. 

pokriven sam ams osiguranjem, zvacu njih. ali neka ostane pitanje. 

Probaj i redovan taksi, neki to stvarno rade. Ne znam koliko naplaćuju, u NS je to 300 dinara, čisto da imaš orijentir. 

Posted
16 hours ago, Malvo said:

Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu.

Cetvrta godina za redom kako svima greju kod nas ne.

O telefonskim pozivima i idiotluku i bezobrazluku elektrana i da ne govorim.Neverovatno kakav je to skup dzabolebarosa i neradnika.

Posted

ja sam sinoć kucala komšijama na vrata da proverim da li samo meni ne radi grejanje ili celoj zgradi. dakle celoj zgradi. 1. novembar, ni proba, ni mlako, ni makac. baš bih zvala neko računovodstvo da se raspitam da li imaju običaj da umanje račune.

Posted
ja sam sinoć kucala komšijama na vrata da proverim da li samo meni ne radi grejanje ili celoj zgradi. dakle celoj zgradi. 1. novembar, ni proba, ni mlako, ni makac. baš bih zvala neko računovodstvo da se raspitam da li imaju običaj da umanje račune.
Imaju tu stavku, samo je ne popunjavaju.
Popust...

... Shiit has hit the fan...

Posted
20 hours ago, nesha taxista said:

Probaj i redovan taksi, neki to stvarno rade. Ne znam koliko naplaćuju, u NS je to 300 dinara, čisto da imaš orijentir. 

Da, da, znam da rade. Mislim da je u Beogradu skuplje. 

AMS resio stvar.

Posted

Odlično :thumbsup:

To si imao pokriveno ili si morao nešto još da platiš?

Posted (edited)
12 hours ago, Блок_64 said:

Cetvrta godina za redom kako svima greju kod nas ne.

O telefonskim pozivima i idiotluku i bezobrazluku elektrana i da ne govorim.Neverovatno kakav je to skup dzabolebarosa i neradnika.

Ne greju ni u onim zgradama na zemunskom keju, to sigurno znam, a ostali neka kažu. 

Edited by nesha taxista
Posted

Ajd i ovde da stavim...

... Shiit has hit the fan...

Posted
1 hour ago, nesha taxista said:

Odlično :thumbsup:

To si imao pokriveno ili si morao nešto još da platiš?

pokriveno osiguranjem. 

poludele mi kazaljke na tabli zbog svega ovoga. blokirale se na maksimumu obrtaja i 60km/h, ne pomeraju se u vožnji. moraću da idem kod električara. kad sam debil. 

izvinjavam se na skretanju sa teme. 

Posted

Baš sam šetao po keju pre nedelju dana i vidim sve ove Cunamije, umnožili su se geometrijskom progresijom. Čije je to?

Posted

Neki lokalni krimos, ko zna. Poceo je od dva splava koja izdaje na dan, za bleju i zurke, prosirio se evo na 15. Bukvalno gde je bilo 3m prostora udenuo je splav. Lokalci su se bunili ali dzaba.