pt 2.0 Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 (edited) 2 hours ago, Filozof manijak said: Hibernirajte betu pa da počne žurka hibernirajte ove što ne zaklapaju o taksistima. teleportujte ih. anihilirajte. štagod. edit. nađite im pppvučića da im obeća poštovanje zakona i subvencije u vidu nove teme: "taksisti lete na nebo" oko londona fino smrdi na paljevinu, smog, whateva. Edited October 29, 2019 by pt 2.0
Malvo Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu.
gospa buba Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 mrljavo naravno. moraju da uhodaju sistem, ipak je to prvi put u novijoj istoriji da se ima centralno grejanje.sent from bubamoto
Malvo Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Covek bi pomislio da nisu imali kad da provere i da su ih iznenadili sezona grejanja od novembra i najavljeno zahladjenje.
kud u maglu Simoviću Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 kod mene ok, stepenik dva iznad mrljavog
placenik Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Štekare se, treba da otopli od nedelje, pa će i da isključe....
pacey defender Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 Sad bez zezanja, ako je CarGo pomoc na putu, da li mogu da ih pozovem da dodju sa kablovima? Zaboravio sam da iskljucim 4 migavca, svetleli su pola dana.
pacey defender Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 2 minutes ago, ToniAdams said: Na autu ili trotinetu? autu. pokriven sam ams osiguranjem, zvacu njih. ali neka ostane pitanje.
slepa živana Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 2 hours ago, Malvo said: Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu. meni su hladni do te mere da sam počela da sumnjam da su mi iznajmili stan sa maketom radijatora. nije bilo ni tih probi o kojima se ovde pričalo još pre mesec dana. jebo ih pas
hazard Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 48 minutes ago, pacey defender said: Sad bez zezanja, ako je CarGo pomoc na putu, da li mogu da ih pozovem da dodju sa kablovima? Zaboravio sam da iskljucim 4 migavca, svetleli su pola dana. Pomoći će ti da se odvezeš kući ili do majstora po kablove
pacey defender Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 1 hour ago, hazard said: Pomoći će ti da se odvezeš kući ili do majstora po kablove To to pomoc je samo za pesake u nevolji
nesha taxista Posted October 31, 2019 Posted October 31, 2019 8 hours ago, Malvo said: Kakvi su vam radijatori od jutros? Uvek sam imao odlicno grejanje, ali od jutros sve nesto mlako, poluhladno mi u stanu. Moja majka živi u Zemunu i reče mi da su kod nje hladni.
Recommended Posts