renne Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 6 minutes ago, radisa said: Čekaj, nema požara, a ekipe vrše sanaciju? Pa šta saniraju na tom delu, ako nema požara? nema vidljivog
harper lee Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 2 hours ago, Skyhighatrist said: Botovi dobili direktivu jutroske izgleda... Ovi i da ukradu ne znaju a da to ne bude bahato, glupo, ocigledno, prozirno i jeftino. Sad je bar jasno sta vlast zeli, da uniste jos jedan park u Beogradu cije zelenilo im bode oci, naprave te montazne lokale oko mosta natakarenog na suvom i prodaju ih ili iznajme za ozbiljne pare. Ali, vazno je da su pitali gradjane. Jebem vam mater lopovsku, da vam jebem.
renne Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 40 minutes ago, Skyhighatrist said: Ne vidi se ako žmuriš... ma verasara rekao da se ne vidi i da zato nije opasno
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Ovi i da ukradu ne znaju a da to ne bude bahato, glupo, ocigledno, prozirno i jeftino. Sad je bar jasno sta vlast zeli, da uniste jos jedan park u Beogradu cije zelenilo im bode oci, naprave te montazne lokale oko mosta natakarenog na suvom i prodaju ih ili iznajme za ozbiljne pare. Ali, vazno je da su pitali gradjane.[emoji23] Jebem vam mater lopovsku, da vam jebem.ja primecujem chudo praznih lokala ove godine po celom gradu. sent from bubamoto
Tihajeza Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 46 minutes ago, gospa buba said: ja primecujem chudo praznih lokala ove godine po celom gradu. sent from bubamoto Zato što nisu na pravom mestu. Knez Mihajlova is sooo last year. Most u parku, bre!
Skyhighatrist Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Najbolje je što fukcionalnija verzija, gde most ostaje most i spaja blokove sa Adom košta milion ajvara manje od ove suvozemne varijante mosta u mrtvom zelenilu
Arkadija Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 53 minutes ago, gospa buba said: ja primecujem chudo praznih lokala ove godine po celom gradu. sent from bubamoto čeka se nova isporuka prljavih para koju treba proprati. malo kasni, zbog problema na moru.
mraki Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Pa zar nije rečeno da je to glasanje već obavljeno?
radisa Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Jeste rečeno, ali pošto ga nije bilo, ajde da i bude stvarno obavljeno...
hazard Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Prolazim pored automobila koji stoje na semafore i slušam zvukove motora. Dizel, dizel, dizel. Pa se onda pitajte zašto je tolika smogčina kada nema vetra (i kad ne gori deponija i kad se ne loži). Srbin voli dizel pa to ti je
đorđe geprat Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 ja se samo pitam što se ne uvede više beovozova pa da idu na 1/2 sata
gospa buba Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 bojim se da nije od saobracaja, nije saobracaj od pre 2 meseca...sent from bubamoto
Recommended Posts