placenik Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 33 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa to je stara priča... Kao nova lokacija je okretnica tramvaja u Bloku 45, valjda blok 71, 72... Znam, ali su izgleda baš rešili da uzmu sve pare iz Beograda, 'Rok za podnošenje prijava je 15. avgust 2019. godine' . Ja sam mislio da će ostati na tresla se gora, al ovi izgleda ozbiljno.
ragasto Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 @slepa živana Mitrović ih verovatno još nije ni video. Da jeste, verovatno bi odmah naručio dvajs komada. Mada, i ja bih
mraki Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 1 hour ago, ragasto said: @slepa živana Mitrović ih verovatno još nije ni video. Da jeste, verovatno bi odmah naručio dvajs komada. Mada, i ja bih Ne pita Živka bez razloga, nemoj da guglam sad
ragasto Posted July 15, 2019 Posted July 15, 2019 Evo, sad sam guglao "imaginarium Zeljka Mitrovica". Moglo je i gore da bude
mraki Posted July 16, 2019 Posted July 16, 2019 (edited) Quote Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture podnelo je tužbu Vrhovnom kasacionom sudu zbog odluke Upravnog suda da privremeno obustavi pripremne radove na izgradnji gondole na Kalemegdanu, rečeno je Insajderu u tom ministarstvu. Kako navode, tužba je podneta jer grupa građana (organizacija RERI) po čijoj tužbi je doneta odluka o privremenom obustavljanju radova “ne može biti stranka u postupku”. Edited July 16, 2019 by mraki
Staklena Brada Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 Hitno mi je potrebna preporuka za najboljeg moguceg advokata koji se bavi krivicnim delima. Ima li neko preporuku?
Jeremija Posted July 18, 2019 Posted July 18, 2019 On 15.7.2019. at 14:35, El Guapo said: Šta ponovo kopaju kod opštine Rakovica zar im 6 meseci prošle godine nije bilo dovoljno da sve završe ili su nešto loše uradili? Opet je prevoz u q*$&! Bio danas nekim poslom tamo, ono je katastrofa. Koja se lako mogla izbeci da sam na vreme procitao tvoj post. Uglavnom, usmeravaju sav saobracaj sa mosta i drugih pravaca ka desno. Na kraju jedva negde u PM nasao dobro mesto za parkiranje, pa se po suncu (i u odelu) prosetao nekih pola sata - sat vremena do Miljakovca.
Filozof manijak Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Quote Preko milion za vrapca i cvet na Adi Ciganliji Javno preduzeće Ada Ciganlija platilo je više od milion dinara za izradu topijarnog natpisa „Ada Ciganlija" i skulpture vrapca i cveta, pokazuju podaci iz dokumentacije o javnoj nabavci. Kako se navodi u Odluci o dodeli ugovora, posao je dodeljen Ateljeu za izradu topijarnih skulptura Kucljak iz Beograda. Topijari su skulpture nastale oblikovanjem drveća i žbunja. Ovaj studio bio je jedini ponuđač na konkursu koji je raspisan u martu ove godine, a nastupio je sa ponudom od 1.020.000 dinara, samo malo ispod procenjene vrednosti javne nabavke, koja je iznosila 1.100.000 dinara. Konkursna dokumentacija sadržala je i ilustraciju kako tačno skulptura treba da izgleda. Od Ateljea Kucljak je, takođe nedavno, JKP Medijana iz Niša nabavila skulpturu pauna za 600.000 dinara, objavile su Južne vesti u ponedeljak. Skulptura na Adi prikazuje vrapca koji stoji na cvetu u bojama zvaničnog logoa Ade Ciganlije. Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, visina cele topijarne skulpture je 2,8 metara a širina cveta je tri metra. Traženo je i da natpis „Ada Ciganlija" bude ukupne dužine 17 metara, visina slova najmanje 1,5 metara, širina najmanje 0,3, dubina najmanje 0,2 metara i razmak između slova najmanje 50 centimetara. Izgled dotične skulpture: Vest sa sajta Novaekonomija.rs
Frank Pembleton Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 Odavno vise nije ni smesnoInače ovde u blokovima ima slična česma samo bez ove lule nego ono na pritisak "vodoskok" I funkcioniše ok... ... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted July 24, 2019 Posted July 24, 2019 i po ušću su ih postavljali, i isto funkcioniše ok ovih nekoliko meseci koliko su u upotrebi šta će biti za godinu dana, će vidimo
Recommended Posts