hazard Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 20 hours ago, Tihajeza said: https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=05&dd=26&nav_category=16&nav_id=1546777 Nisam bila u centru mesecima (osim na šetnjama subotom), šta se tamo gradi? Mišković gradi hotel izgleda
harper lee Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 (edited) Izgradnjom Lidla i Ada mola napravljen je neverovatan haos na delu puta izmedju ta dva objekta, buduci da je tu izlaz-ulaz za Adu i ionako sumanuta raskrnica za ulazak na Cukaricku padinu. Juce sam tuda prolazio skoro sat vremena a inace je ogromna guzva kad god prodjem. Retardi su napravili veliki parking kod Lidla i garazu u podrumu Ada mola ali su smetnuli su uma tu sitnicu da automobli moraju do te dve stvari da dodju i iz njih da odu. No, dobra stvar je sto se Sinisa Mali opasne pare da namlati od Ada mola, pa eto bar neke koristi. Edited May 27, 2019 by harper
Venom Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Pritom u Ada mol jos mozda i moze bez auta, ali u Lidl na tom mestu ni ja ne bih isao osim kolima.
Кристофер Лумумбо Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 ada mol je otvoren a jos uvek nije zavrsen. mene zanima kako oni planiraju da handluju saobracaj kada budu otvorili mol u BNV
hazard Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: mene zanima kako oni planiraju da handluju saobracaj kada budu otvorili mol u BNV To se ja i pitam. To će biti saobraćajna apokalipsa
pbg12345 Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 u pomenuti lidl i ne moze nego autom, najbliza stanica prevoza je na vise od 500 metara meni je ono oko ada mola sumanuto, uostalom zalimo se malvo i ja mesecima bukvalno su nasli najgore moguce mesto da stave trzni centar mnogo redje prolazim sa "gornje strane" drugar me pre neki dan ubedjuje da su ok resili prilaz, ali zaista ne vidim kako je to moguce uopste ceo taj potez, je poslednjih meseci katastrofa, juce, dakle u nedelju je opet bila suluda guzva jedino u sta se donekle nadam je ovaj autoput cacak-obrenovac, on bio potencijalno trebao rasterititi saobracaj sa ibarske i delom od obrenovca na novi put koji treba izlaziti tamo negde izmedju surcina i novog beograda sad koliko je to u brojevima i koliko ce zaista biti rasterecena ova postojeca deonica, nemam predstavu
Frank Pembleton Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 ada mol je otvoren a jos uvek nije zavrsen. mene zanima kako oni planiraju da handluju saobracaj kada budu otvorili mol u BNVMislim da bi @Hamlet Strašni mogao o tome, i o onom izraelskom čudu u KM, da nam opričaš... ...shiit has hit the fan...
pbg12345 Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 to ono na ulazu u km od mostarske petlje? koliko se meni ono ne uklapa u postojecu sredinu, a deluje da ce ici jos solidno u visinu
ronin Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 http://mondo.rs/a1189312/Info/Beograd/Beograd-Pao-deo-plafona-u-Bezistanu.html Jebote...
Svarog Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 6 hours ago, Кристофер Лумумбо said: ada mol je otvoren a jos uvek nije zavrsen. mene zanima kako oni planiraju da handluju saobracaj kada budu otvorili mol u BNV Ne znam da li je public profil, valjda se vidi.
Malvo Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 Takozvanom Ada Molu zelim sve najgore i nemam nameru da ikada udjem u isti. Iako se cinilo da je njihov bezobrazluk dostigao plafon, nasli su majstore da probiju i plafon. Sa gornje strane su napravili trotoar, travnjak i parking (sluzbeni ili posetilacki, ne znam niti me zanima), a svoja usrana vozila i masine parkiraju gde - pa naravno i dalje na drumu.
foto Posted May 27, 2019 Posted May 27, 2019 retko vidjena bahatost oko tog ada mola. tu je zatvarao saobracaj kako je ko i kada je hteo, a ne zna se da li vise saobracaja ide sa gornje ili donje strane tog sranja. cije je to?
Recommended Posts