Milosh76 Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Pa "zavrsili" su! Radili dan i noc i praznicims, dok ostali ispijaju espreso na Adi, oni rade!
Arkadija Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna?
Malvo Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Postoji mogucnost i da je neko samo pomerio barikade. Radnim danima ij je cuvao i nezadovoljstvo utisavao saobracajni milicioner, koga od jutros nema, a barikade su samo cusnute u stranu. Vozila taman skrenu, za toliko sam video, a sta se sad gore desava, boga pitaj.
renne Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 1 hour ago, Arkadija said: zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? da, do 30.6.
gospa buba Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 (edited) to znachi do septembra. mislim, uvek moze ponovo da se iskopa Edited May 18, 2019 by gospa buba
ragasto Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Cini mi se da su postavili kamere u dolini gladnih...sto je super
ragasto Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 Tu masovno prolaze kroz crveno a i gaze po gasu...tako da, sta je da je - nemam nista protiv. Mozda se i oslobodi jedna traka koja je uvek zakrcena, ali u to bas i ne verujem
gospa buba Posted May 18, 2019 Posted May 18, 2019 tu studenti megatrenda tokom voznje ignorishu i zdrav razum.
Malvo Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 (edited) Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj. Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50. Edited May 21, 2019 by Malvo
radisa Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Postojanje kriminala ne utiče na to da li je neko podlac...
Frank Pembleton Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj. Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.Ma prosto ih zabole. A za neke kombine po gradu je jasno da namerno prave sanja i onda ide priča : jel ovo hoćete, ovaj haos i zapuštenost!Nema veze što su taj haos i zapuštenost sami proizveli... ...shiit has hit the fan...
Barti66 Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 E ovako bi bilo kada ništa nebismo radili ali mi radimo i zato je tako...pa bolje da radimo nego da neradimo...i tako u "o"
Recommended Posts