Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Sad odjednom otvorena Visegradska...

Posted

Pa "zavrsili" su! Radili dan i noc i praznicims, dok ostali ispijaju espreso na Adi, oni rade!

Posted

zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? 

Posted

Mozda su pomerili zapetu... :sleep:

Posted

Postoji mogucnost i da je neko samo pomerio barikade. Radnim danima ij je cuvao i nezadovoljstvo utisavao saobracajni milicioner, koga od jutros nema, a barikade su samo cusnute u stranu. Vozila taman skrenu, za toliko sam video, a sta se sad gore desava, boga pitaj.

Posted
1 hour ago, Arkadija said:

zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? 

da, do 30.6.

Posted (edited)

to znachi do septembra.

mislim, uvek moze ponovo da se iskopa :hihi:

Edited by gospa buba
Posted

Cini mi se da su postavili kamere u dolini gladnih...sto je super

Posted

Tu masovno prolaze kroz crveno a i gaze po gasu...tako da, sta je da je - nemam nista protiv. Mozda se i oslobodi jedna traka koja je uvek zakrcena, ali u to bas i ne verujem

Posted

tu studenti megatrenda tokom voznje ignorishu i zdrav razum.

Posted (edited)

Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj.

Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.

Edited by Malvo
Posted

Postojanje kriminala ne utiče na to da li je neko podlac...

Posted
Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj.

Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.
Ma prosto ih zabole. A za neke kombine po gradu je jasno da namerno prave sanja i onda ide priča : jel ovo hoćete, ovaj haos i zapuštenost!
Nema veze što su taj haos i zapuštenost sami proizveli...

...shiit has hit the fan...

Posted

E ovako bi bilo kada ništa nebismo radili ali mi radimo i zato je tako...pa bolje da radimo nego da neradimo...i tako u "o"   :fantom:

:cry: