May 18, 20195 yr Pa "zavrsili" su! Radili dan i noc i praznicims, dok ostali ispijaju espreso na Adi, oni rade!
May 18, 20195 yr Postoji mogucnost i da je neko samo pomerio barikade. Radnim danima ij je cuvao i nezadovoljstvo utisavao saobracajni milicioner, koga od jutros nema, a barikade su samo cusnute u stranu. Vozila taman skrenu, za toliko sam video, a sta se sad gore desava, boga pitaj.
May 18, 20195 yr 1 hour ago, Arkadija said: zar nije u novinama pisalo da će Višegradsku raditi do karaja juna? da, do 30.6.
May 18, 20195 yr to znachi do septembra. mislim, uvek moze ponovo da se iskopa Edited May 18, 20195 yr by gospa buba
May 18, 20195 yr Tu masovno prolaze kroz crveno a i gaze po gasu...tako da, sta je da je - nemam nista protiv. Mozda se i oslobodi jedna traka koja je uvek zakrcena, ali u to bas i ne verujem
May 21, 20195 yr Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj. Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50. Edited May 21, 20195 yr by Malvo
May 21, 20195 yr Od jutros kolaps u KM. Zuta traka blokirana jer se svi prestrojavaju desno za Bircaninovu, a tamo je samo pitanje trenutka kad ce krv da padne. Svaki drugi bus na stanici u Visegradskoj staje u srednjoj traci, jer mu posle treba vecnost da se prestroji u srednju, pa onda opet u zutu u Bircaninovoj. Oni ovo namerno rade. Da li iza toga postoji neki kriminal ili su samo neopevani podlaci, tu je vec 50-50.Ma prosto ih zabole. A za neke kombine po gradu je jasno da namerno prave sanja i onda ide priča : jel ovo hoćete, ovaj haos i zapuštenost!Nema veze što su taj haos i zapuštenost sami proizveli... ...shiit has hit the fan...
May 21, 20195 yr E ovako bi bilo kada ništa nebismo radili ali mi radimo i zato je tako...pa bolje da radimo nego da neradimo...i tako u "o"