Leia Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Samo cekam da se razjareni Radisa zaleti i sve vas pobanuje zbog ovog bednog pokusaja trolla
darling Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) sramota me da priznam, al deo strahinjica bana izmedju francuske i skadarlije koji je pretvoren u pesacku zonu, ispred kuce aje jung, tamo je lepo, ko da upadnes u dzep mira usred gradske gungule. verovatno ce se utisak promeniti kad ga premreze kafickim stolovima, al ovako dok je prazan, svidja mi se. Edited March 27, 2019 by darling
Frank Pembleton Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 26 minutes ago, darling said: sramota me da priznam, al deo strahinjica bana izmedju francuske i skadarlije koji je pretvoren u pesacku zonu, ispred kuce aje jung, tamo je lepo, ko da upadnes u dzep mira usred gradske gungule. verovatno ce se utisak promeniti kad ga premreze kafickim stolovima, al ovako dok je prazan, svidja mi se. kako bre džep mira ako ti je sa jedne strane Francuska ulica kojom tutnje kola samo tako?
darling Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 zato se i ja cudim, par puta sam prosla tuda, ko da sam u drugom svetu. vesicev vorteks inace, to vise nije ulica, nego trg, i ako sam dobro shvatila, vesic je pozvao nas gradjane da predlozimo ime. eto prilike ko oce da se prazni i izivljava. ja bih ga nazvala po gradonacelniku cicicu, samo kad bih znala kako se zove
vathra Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 23 hours ago, kurjak92 said: Lol apsolutno svima, ima nas koji ne bi da finansiramo tetosenje tudjeg nakota kroz porez Досад сам сигурно од пореза који си платио добио једно 10 пара за плаћање вртића својој деци. Кад ископам негде кованицу од 10 пара, има да је ставим под стаклено звоно као Баја Патак свој срећни новчић или еталон килограма у Паризу, да је гледам сваки дан, кад га видим да помислим "Охохо, ово су оне парице које сам узео од Курјака преко пореза, ништа слађе". А онда викендом да отворим звоно и помиришем мало.
salerokada Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 4 hours ago, darling said: sramota me da priznam, al deo strahinjica bana izmedju francuske i skadarlije koji je pretvoren u pesacku zonu, ispred kuce aje jung, tamo je lepo, ko da upadnes u dzep mira usred gradske gungule. verovatno ce se utisak promeniti kad ga premreze kafickim stolovima, al ovako dok je prazan, svidja mi se. Najlepša je fontana koja je, ako se već postavlja, trebalo da bude u centru tog "trga". No, nadležni su odlučili da je najbolje ako fontana stoji potpuno asimetrično u odnosu na bilo šta, osim na prozor Aje Jung ispod koga su je nasadili. Idealno za pogled sa njenog prozora i za sedenje u njenom kafiću.
pbg12345 Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 3 hours ago, darling said: zato se i ja cudim, par puta sam prosla tuda, ko da sam u drugom svetu. vesicev vorteks inace, to vise nije ulica, nego trg, i ako sam dobro shvatila, vesic je pozvao nas gradjane da predlozimo ime. eto prilike ko oce da se prazni i izivljava. ja bih ga nazvala po gradonacelniku cicicu, samo kad bih znala kako se zove ako zelis da gradonacelnik ubrzano postane bivsi, predlozi cim je vasic "pozvao gradjane da predloze ime" jasno je da samo 1 ime dolazi u obzir, onako spontano a onda ce on jos spontanije, onako skroman kakav jeste, odbiti tu cast i predloziti da se zove po zoranu, oliveru, naci ce nacin da nam se pokenja u facu ako gradjani u nekom sledecem koraku kao u kazahstanu bas insistiraju da beograd promeni ime, bilo bi ruzno i previse od njega da se i tome suprostavi ionako beograd odavno nije beo e sad, aleksandrovac vec imamo vucicgrad nekako ne ide, vucicevo mozda, mada vucicevac bi i bolje odgovaralo onom u sta se grad pretvara vucicevac lezi na dve reke vucica maloj i vucica velikoj, spajajuci se cine ostrvo aleksandra velikog ratnika, odmah prekoputa je vucica tvrdjava, koju krasi aleksandar pobednik, odatle se aleksandrovom gondolom spusta na novi vucicevac znam, nije smesno ali je realno
gospa buba Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) bracki kazahstan das ostavi na miru. ljudi znaju poso. stefan nemanja da jede zvezdice al ne moze se rec da ne prate literaturu Edited March 27, 2019 by gospa buba
Lezilebovich Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 https://mobile.twitter.com/lekoviti/status/1107607071548231682
salerokada Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 47 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: anđelkov fahrijev trg
slepa živana Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 metohijski trg gračanički trg trg patrijarha pavla obilićev trg trg kosovke devojke trg miloša žutića?
darling Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) ti bas ozbiljno shvatila zadatak meni se cini da kad se prica o vesicu il se obraca vesicu, uvek staviti ispred predsednik, predsednik vesic ovo, predsednik vesic ono, i da se prosiri po internetu. pa da otvorimo kladionaju za koliko ce proraditi vuciceva paranoja. idem sad da iskopam gde se kandidju predlozi. moj ce biti trg predsednika vesica, ofkors. a ne bi bilo lose ni da se zove trg adrijane pavic nepravda, ne moze da se pise direktno predsedniku vesicu, nego sve ide preko gradonacelnka cicica. http://www.beograd.rs/lat/pitajte-gradsku-vlast/ Edited March 27, 2019 by darling
gospa buba Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 1 minute ago, darling said: meni se cini da kad se prica o vesicu il se obraca vesicu, uvek staviti ispred predsednik, predsednik vesic ovo, predsednik vesic ono, i da se prosiri po internetu. pa da otvorimo kladionaju za koliko ce proraditi vuciceva paranoja. ovo ful ima smisla
darling Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 iju, vite ovo. https://www.facebook.com/pg/Goran.Vesic.zvanicna.stranica/videos/
Recommended Posts