Leia Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 4 minutes ago, Bujodrag said: S druge strane, svi smo ovde dovoljno obrazovani da možemo da prepoznamo ironiju ili emfatičnost kao stilsku figuru ali i da prepoznamo bukvalistu koji eksplicitno, iskreno i voljno čini zlomisao a takve je još Orvel trajno banovao. Da da, samo nek zlomisao ne prodje A psovanje i otvoreno prostacenje nek cveta kao i do sada.
ObiW Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 4 hours ago, Leia said: Zanimljivo, a neko ko em sto prica besmislice em sto psuje kao kocijas ne bude banovan ni posle riporta. +1. Ja prijavio tebe za to isto plus teranje sa topika i... nista. Radisa da da ostavku.
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 (edited) A mene banovali na onom hifiles forumu na mesec dana jer sam pljuvao i kritikovao moderatore. Banovao me vlasnik foruma lično Al' čudno mi je to, banovan sam ali mogu da udjem na forum i vidim sve što se piše samo mi nije dopušteno i ja da pišem. Je l' tako i kod nas kad je neko banovan? Ja sam mislio da uopšte neću moći da vidim forum. Pa sam onda krenuo redovno da obilazim naloge moderatora, da vide da sam ih gledao ali mi je posle par dana dosadilo. Mis'im, propao je taj forum odavno. Edited March 26, 2019 by Bujodrag
pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Jbt bujo nije valjda da nikad nisi bio banovan ovde Sramota!!!
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Nisam Serem. Ne želim biti banovan ovde. Volim ovaj forum i forumaše. Nadam se da ne smaram. Previše
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Valjda. On je komentarisao "Dovidjenja". Ma, on je još i OK. Moderatori su bigotne tetke a većina forumaša su glupi i nepismeni ili su tu samo da bi prodali nešto. Kao što sam im i rekao: Moj odlazak je vaš gubitak.
pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 15 minutes ago, Bujodrag said: Nisam Serem. Ne želim biti banovan ovde. Volim ovaj forum i forumaše. Nadam se da ne smaram. Previše Pogresno posmatras ban Nekoliko dana bana samo ocvrsne forumasa Svaki put se vraca(s) sve jaci (brzi i bolji)
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Ja sam uvek sve jači, brži i bolji. Ban mi ne treba.
Bujodrag Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Al' OK, bilo bi kul da udjem u neki fajt pa da mogu legitimno da okačim ovaj klip
pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 To bre, na pravom si putu Ako resis da krenes tim stopama evo slobodno mene ispickaraj
hazard Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 (edited) 5 hours ago, pbg12345 said: Pogresno posmatras ban Nekoliko dana bana samo ocvrsne forumasa Svaki put se vraca(s) sve jaci (brzi i bolji) What doesn't ban you forever only makes you a bigger troll edit: Pravda za Bujodraga, ni ja nikad nisam bio banovan Edited March 27, 2019 by hazard
Recommended Posts