namenski Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Koja beda i patetika, jebote Nisam do Junuzovog posta znao za ove Naxi kamere, gledam ovu sa Trga Marksa i Engelsa: eno policijskog camca u fontani, aaaaaaaaa
radisa Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Koja beda i patetika, jebote Nisam do Junuzovog posta znao za ove Naxi kamere, gledam ovu sa Trga Marksa i Engelsa: eno policijskog camca u fontani, aaaaaaaaa [emoji23]Slikaj...
namenski Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 (edited) Ja i telefon Edited May 26, 2018 by namenski
Đipalo Junuz Posted May 26, 2018 Posted May 26, 2018 Eno ga i dalje u fontani, sutra valjda nastavljaju sa veslanjem.
Malkmus Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Taj čamac u fontani je tako vučićevski. Ide nekako sa svečanim otvaranjem česmi i novih ili obnovljenih delova kanalizacije. Slaže mi se i sa Vučićevim poduhvatom spasavanja na autoputu i sa onom njegovom predizbornom avionskom reklamom. Sve to bizarno i apsurdno njima prolazi bez većih problema.
Barti66 Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 17 hours ago, Đipalo Junuz said: Eno ga i dalje u fontani, sutra valjda nastavljaju sa veslanjem. Za pišljivu fontanu im treba nekoliko dana sa kraja na kraj, ali zato nás preveslavaju u cugu
Đipalo Junuz Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Možda čamac ostane na stalnom dežurstvu zbog huligana koji ubacuju deterdžent u fontane. U fontani na Slaviji može da dežura ronilački tim policije, mislim da nije plovna za čamac ovih gabarita. Namenski bolje zna to o plovnosti, dubini gaza i tim stvarima...
ultra plasticni Posted May 27, 2018 Posted May 27, 2018 Ima ona koraxova kad velja ilic vesla u bazenu
Recommended Posts