Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Ako se ne varam, po proslogodisnjim predizbornim obecanjima, u Bloku 42 treba da se izgradi i NCR kampus™; tada je receno "u naredne 2 do 3 godine"

Posted

Дефинитивно имају смисла за макете.За стварност наравно немају.

Posted

NCR je neka valjda USA/Kanada IT kompanija koja je zaposlila dosta naših, a onda je dobila neke baš baš fine subvencije da bi zaposlila te iste ljude. U okviru te priče je valjda išlo i obećanje o pravljenju neke zgrade,kule, kampusa. O neozbiljnosti celog projekta svedoči i to što nije bilo makete.

Posted
NCR je neka valjda USA/Kanada IT kompanija koja je zaposlila dosta naših, a onda je dobila neke baš baš fine subvencije da bi zaposlila te iste ljude. U okviru te priče je valjda išlo i obećanje o pravljenju neke zgrade,kule, kampusa. O neozbiljnosti celog projekta svedoči i to što nije bilo makete.

NCR se ozbiljno uglavila ovde, sad ih ima u ozbiljnim brojevima u BG, u stalnom su traženju još kvadrata poslovnog prostora...
Koliko sam čuo , vrlo su darežljivi donatori vladajućih struktura...
Posted

Cesto po linkedinu traze pojacanje u vidu 1 mene, ali im za sada ne ide.

Posted

NCR je zakupio nekoliko spratova u zgradi u kojoj su i air serbia i unicredit banka

Posted

NCR pravi one bank automate... Koliko sam svojevremono nacula(potpuno neprovereno) kod nas su instalirali i Customer Call Centar... (Znate ono kao u Indiji).

Posted
NCR pravi one bank automate... Koliko sam svojevremono nacula(potpuno neprovereno) kod nas su instalirali i Customer Call Centar... (Znate ono kao u Indiji).

Pa da autsorsovali sve ovde...

@pontijak Da, i već im je "tesno"...

Posted
6 minutes ago, Frank Pembleton said:

@pontijak Da, i već im je "tesno"...

prica se da ce air serbia da se iseli iz te zgrade pa ako se to desi ncr ce samo da zakupi i ta tri sprata

Posted
3 hours ago, gsb said:

Potpuno tačno. Znam iz prve ruke.

Čak im je i radno vreme prilagođeno američkom .

Posted

ja znam da rade za Evropu i evropske države i da im je podešeno na njihovo vrijeme i dane, nisam znao da im je i američko odjeljenje ovdje

Posted

Od Mostara do isključena Autokomanda 45 minuta