Jump to content

Beograd

Featured Replies

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Ako se ne varam, po proslogodisnjim predizbornim obecanjima, u Bloku 42 treba da se izgradi i NCR kampus™; tada je receno "u naredne 2 do 3 godine"

Дефинитивно имају смисла за макете.За стварност наравно немају.

shta je ncr kampus?

NCR je neka valjda USA/Kanada IT kompanija koja je zaposlila dosta naših, a onda je dobila neke baš baš fine subvencije da bi zaposlila te iste ljude. U okviru te priče je valjda išlo i obećanje o pravljenju neke zgrade,kule, kampusa. O neozbiljnosti celog projekta svedoči i to što nije bilo makete.

On 25. 2. 2018. at 23:03, Lezilebovich said:
NCR je neka valjda USA/Kanada IT kompanija koja je zaposlila dosta naših, a onda je dobila neke baš baš fine subvencije da bi zaposlila te iste ljude. U okviru te priče je valjda išlo i obećanje o pravljenju neke zgrade,kule, kampusa. O neozbiljnosti celog projekta svedoči i to što nije bilo makete.

NCR se ozbiljno uglavila ovde, sad ih ima u ozbiljnim brojevima u BG, u stalnom su traženju još kvadrata poslovnog prostora...
Koliko sam čuo , vrlo su darežljivi donatori vladajućih struktura...

Cesto po linkedinu traze pojacanje u vidu 1 mene, ali im za sada ne ide.

NCR je zakupio nekoliko spratova u zgradi u kojoj su i air serbia i unicredit banka

NCR pravi one bank automate... Koliko sam svojevremono nacula(potpuno neprovereno) kod nas su instalirali i Customer Call Centar... (Znate ono kao u Indiji).

On 26. 2. 2018. at 12:55, gsb said:
NCR pravi one bank automate... Koliko sam svojevremono nacula(potpuno neprovereno) kod nas su instalirali i Customer Call Centar... (Znate ono kao u Indiji).

Pa da autsorsovali sve ovde...

@pontijak Da, i već im je "tesno"...

On 26. 2. 2018. at 13:10, Frank Pembleton said:

@pontijak Da, i već im je "tesno"...

prica se da ce air serbia da se iseli iz te zgrade pa ako se to desi ncr ce samo da zakupi i ta tri sprata

On 26. 2. 2018. at 12:55, gsb said:

Potpuno tačno. Znam iz prve ruke.

Čak im je i radno vreme prilagođeno američkom .

ja znam da rade za Evropu i evropske države i da im je podešeno na njihovo vrijeme i dane, nisam znao da im je i američko odjeljenje ovdje

Od Mostara do isključena Autokomanda 45 minuta