ajgor Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ovo bi moglo i u neodgovorena pitanja LM, odavno me zapanjuje sporost kojom se sade drvoredi po "novijim" gradskim grobljima. Lešče i Novo bežanijsko postoje već tridesetak godina i neprestano se šire, ali na novim parcelama, pa i onim već sasvim popunjenim, tek poneka zasađena mladica.
Frank Pembleton Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Ovo bi moglo i u neodgovorena pitanja [emoji4] LM, odavno me zapanjuje sporost kojom se sade drvoredi po "novijim" gradskim grobljima. Lešče i Novo bežanijsko postoje već tridesetak godina i neprestano se šire, ali na novim parcelama, pa i onim već sasvim popunjenim, tek poneka zasađena mladica.Verovatno ima i lenjosti, ali je i "pipavo" koju sortu posaditi, mora neka sa slabim i plitkim korenom , da se ne širi mnogo...
ToniAdams Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 18 hours ago, Malkmus said: 23:17 Gledao sam juče ovo, carski
bigvlada Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Majku ti. A ja mislio da je na NBGD-u loše stanje.
Frank Pembleton Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Sutra pre podne izbegavajte region hrama sv. Save Lavrov obilazi neki mozaik za koji su verovatno dali kintu......shiit has hit the fan....
Arkadija Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Šta dali kintu, napravili ga, i posle postavili na mesto.
Frank Pembleton Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Па не вероватно, него јесу 🇷🇺Ma znam da jesu...BTW, Rusi su pokazali neverovatnu dozu neznanja i smotanosti, kod organizovanja ove posete...Zabrljali su sve što su mogli oko organizacije. Sve akreditovanje su prepustili su tražili da oni rade, a taj posao su prepustili osoblju "Ruskog Doma". Ovi tri dana nisu uspeli da urade akreditacije za događaj u Hramu.Došlo je dotle da neka snajka tamo kad se javi na telefon i čuje: Dobar dan zovem u vezi posete... Brzo spušta telefon i pravi se mrtva...Na kraju su medijima delili pozivnice kao akreditacije, ko da idu na svadbu, bez imena ičega...
Pontijak Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 kako ono bese? nafta tj ceo nis za mozaik u crkvetini? dobar posao za ruse. a inace na kurac mi ide kada onu zgradurinu sa klozetskim belim plocama zovu hramom
Bujodrag Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Ja obično kažem: Ona bogomolja kod Narodne biblioteke.
Pontijak Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 ja tu zgradu zovem klozetara i mislim da bi uz one klozet ploce savrseno pasovali pisoari na celoj fasadi, zajebali bi time marsela disana i gomilu tih likova iz istorije moderne umetnosti i to bi vec licilo na nesto smisleno
I*m with the pilots Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 On 20.2.2018 at 12:13 AM, Malkmus said: 23:17 Najruzniji deo Karaburme je upravo oko ovih zgrada (deseto mesto), kada god bih bila negde u blizini, osetila bih prisustvo tih monstruma i pre nego sto bih ih videla. Gde je ovaj cardak koji je na prvom mestu?
Malkmus Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 34 minutes ago, I*m with the pilots said: Gde je ovaj cardak koji je na prvom mestu? Piše u komentarima da je "kod Železničke stanice", ali ne znam gde tačno.
Recommended Posts