Jump to content
Upgrade na v5

Beograd

Featured Replies

Ovo bi moglo i u neodgovorena pitanja :) LM, odavno me zapanjuje sporost kojom se sade drvoredi po "novijim" gradskim grobljima. Lešče i Novo bežanijsko postoje već tridesetak godina i neprestano se šire, ali na novim parcelama, pa i onim već sasvim popunjenim, tek poneka zasađena mladica.

Ovo bi moglo i u neodgovorena pitanja [emoji4] LM, odavno me zapanjuje sporost kojom se sade drvoredi po "novijim" gradskim grobljima. Lešče i Novo bežanijsko postoje već tridesetak godina i neprestano se šire, ali na novim parcelama, pa i onim već sasvim popunjenim, tek poneka zasađena mladica.

Verovatno ima i lenjosti, ali je i "pipavo" koju sortu posaditi, mora neka sa slabim i plitkim korenom , da se ne širi mnogo...

23:17 :Hail:

@Malkmus Fascinantan video. Jebote...

18 hours ago, Malkmus said:

Gledao sam juče ovo, carski

Majku ti. A ja mislio da je na NBGD-u loše stanje. 

Sutra pre podne izbegavajte region hrama sv. Save Lavrov obilazi neki mozaik za koji su verovatno dali kintu...

...shiit has hit the fan....

Šta dali kintu, napravili ga, i posle postavili na mesto.

Па не вероватно, него јесу 🇷🇺

Ma znam da jesu...
BTW, Rusi su pokazali neverovatnu dozu neznanja i smotanosti, kod organizovanja ove posete...
Zabrljali su sve što su mogli oko organizacije. Sve akreditovanje su prepustili su tražili da oni rade, a taj posao su prepustili osoblju "Ruskog Doma". Ovi tri dana nisu uspeli da urade akreditacije za događaj u Hramu.
Došlo je dotle da neka snajka tamo kad se javi na telefon i čuje: Dobar dan zovem u vezi posete...
Brzo spušta telefon i pravi se mrtva...
Na kraju su medijima delili pozivnice kao akreditacije, ko da idu na svadbu, bez imena ičega...

kako ono bese? nafta tj ceo nis za mozaik u crkvetini? dobar posao za ruse.

a inace na kurac mi ide kada onu zgradurinu sa klozetskim belim plocama zovu hramom

Ja obično kažem: Ona bogomolja kod Narodne biblioteke.

ja tu zgradu zovem klozetara i mislim da bi uz one klozet ploce savrseno pasovali pisoari na celoj fasadi, zajebali bi time marsela disana i gomilu tih likova iz istorije moderne umetnosti i to bi vec licilo na nesto smisleno

On 20.2.2018 at 12:13 AM, Malkmus said:

Najruzniji deo Karaburme je upravo oko ovih zgrada (deseto mesto), kada god bih bila negde u blizini, osetila bih prisustvo tih monstruma i pre nego sto bih ih videla.

Gde je ovaj cardak koji je na prvom mestu?

34 minutes ago, I*m with the pilots said:

Gde je ovaj cardak koji je na prvom mestu?

Piše u komentarima da je "kod Železničke stanice", ali ne znam gde tačno.