December 12, 20177 yr On 12. 12. 2017. at 10:22, keitel said: Gradski arhitekta briljira, Slavija uređena kao prioritet za pješake a proširenje Makenzijeve bi povećalo opterećenje?! Jel ovo onaj mladi urbanista što je šet'o Staniju (ili neku drugu starletu beše) svojevremeno?
December 12, 20177 yr do jaja su olaksali pesacima, a i zdravo je setati koje je objasnjenje za ona stajalista sto nisu u funkciji?
December 12, 20177 yr On 12. 12. 2017. at 10:37, Filozof manijak said: Jel ovo onaj mladi urbanista što je šet'o Staniju (ili neku drugu starletu beše) svojevremeno? taj
December 12, 20177 yr Onda su mi ove abnormalne gužve i opšti građevinski krkljanac u Beogradu mnogo jasnije...
December 13, 20177 yr Quote BEOGRAD - Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović položio je danas venac na spomenik voždu Karađorđu, povodom obeležavanja godišnjice oslobođenja Beogradske varoši u Prvom srpskom ustanku, saopšteno je iz Gradske uprave. kako mene ovakve vesti izvedu iz takta. dzibercine i glupaci, kako im nikada ne padne na pamet da se spuste malo nize pa u park gde je spomenik izgunulim ustanicima iz 1806 a pored spomenika je i nekoliko sacuvanih nadgrobnih obelezja poginulih? ali ne, sta pa zna tak olos o bilo cemu, to metanisanje ispred spomenika karadjordju su naucili odroditelja koji su metanisali ispred spomenika drugu titu i to dok je drug dozivtoni marsal jos bio ziv
December 13, 20177 yr On 11. 12. 2017. at 8:47, Tale said: Za sada je ipak najbolje slati prijave preko mojainicijativa.com Odatle se prijave šalju na sve nadležne adrese, uključujući inspekciju. Prijave preko Beokoma "upale" samo kada je nešto zaista urgentno i zaokupi pažnju javnosti.Ne znam da li je slučajno ali ja na mojainicijativa ostavio prijavu za neku banderu koju su samo stavili i ništa i posle dan-dva završili radove i postavili reflektore radili da 23h...;-)
December 14, 20177 yr On 13. 12. 2017. at 23:32, gospa buba said: obavestila sam dijete i dedu o postojanju moje inicijative sent from bubamoto neeeeee. saće je ubju :(
December 14, 20177 yr @Frank Pembleton Može da bude koincidencija mada iz neke interne komunikacije koju imam sa ljudima iz udruženja mogu da zaključim da ih nadležni prilično ozbiljno shvataju. @gospa buba O, verujem da će im se otvoriti novi vidici
December 14, 20177 yr On 13. 12. 2017. at 15:33, Pontijak said: kako mene ovakve vesti izvedu iz takta. dzibercine i glupaci, kako im nikada ne padne na pamet da se spuste malo nize pa u park gde je spomenik izgunulim ustanicima iz 1806 a pored spomenika je i nekoliko sacuvanih nadgrobnih obelezja poginulih? ali ne, sta pa zna tak olos o bilo cemu, to metanisanje ispred spomenika karadjordju su naucili odroditelja koji su metanisali ispred spomenika drugu titu i to dok je drug dozivtoni marsal jos bio ziv šta očekuješ od retarda to su likovi koji u ulici Vuka Karadžića okače tablu koja objašnjava ko je bio Vuk Karadžić, jer je on eto široj javnosti nepoznata ličnost, a hiljade drugih ulica za koje prosečan čovek ne zna po kome su dobile ime i zbog čega vape za objašnjenjem
December 14, 20177 yr On 14. 12. 2017. at 11:06, hazard said: šta očekuješ od retarda ma nista ne ocekujem od njih a malo-malo pa uspeju da me iznerviraju kojekavim svojim postupcima kao juce sto sam se iznervirao
December 14, 20177 yr On 13. 12. 2017. at 22:38, Frank Pembleton said: Ne znam da li je slučajno ali ja na mojainicijativa ostavio prijavu za neku banderu koju su samo stavili i ništa i posle dan-dva završili radove i postavili reflektore radili da 23h... ;-) da ne potkopavam nadu, ali im je izgleda to na redu. ispred moje bivše zgrade isto bile dve bandere na terenčetu i danas ih nabudžili da svetle
December 14, 20177 yr On 14. 12. 2017. at 18:47, kud u maglu Simoviću said: da ne potkopavam nadu, ali im je izgleda to na redu. ispred moje bivše zgrade isto bile dve bandere na terenčetu i danas ih nabudžili da svetle Ma znam I to je akcija onog novootvorenog SNS veleposlanstva u 70-om prekoputa skole.Gde dele penzionerima kupus i zimnicu.Ovo im je "akcija". I verovatno je neki clan imao na lageru...