Jump to content

Dokumentarci

Featured Replies

Moze li neko preporuciti dobar youtube kanal sa dokumentarcima?
Nije da sam nesto preterano brz :lol: ali ako si jos zainteresovan/a evo ti solidan kanal. Ima vise od 500 filmova (mrzelo me da brojim). Klik. Uzivaj.edit: odnosno sajt, al su svi okaceni na ytube

Edited by crtamOrasi

evo i ovajdocumentaryheaven.com

Gde nalazite prevode na srpski?Send from my cigla

(na)uči engleski jebogati...

Njie problem znanje engleskog vec sluh pisao sam o tome.

Paradise Lost: The Child Murders At Robin Hood Hills Sve kopije koje sam pašao na torentima su poprilično lošeg kvaliteta. Imate li nešto što valja?

• Author

Imam na hardu, mogu da uploadujem, ali ima sigurno dobrih linkova na netu. Btw, uskoro izlazi treci deo.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk

Edited by kojot

Njie problem znanje engleskog vec sluh pisao sam o tome.
Nisam video to od ranije, pardon.Pa ako si ok sa engleskim, potpuno rade posao i engleski subovi, meni čak i bolje...

da, ali i ne vidi baš najbolje...

Imam na hardu, mogu da uploadujem, ali ima sigurno dobrih linkova na netu. Btw, uskoro izlazi treci deo.Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
Hvala, potrudicu se da pronadjem. Skinuo sam prvi deo i revelations u nekom skroz osrednjem kvalitetu, ne znam da li da se upustam u gledanje obzirom na ocekivanja od filmova.ako ne uspem da pronadjem sto mi treba, racunam na neku razmenu usb pred halom sportova :D

Grizzly man http://www.imdb.com/title/tt0427312/Sjajan film o 1 neobicnom zanesenjaku, luzeru, wannabe avanturisti i prirodnjackom aktivisti, koji pronalazi smisao medj' medjedima, sto se ispostavilo kao greska po njegovo zemaljsko postojanje, ali mu je post-mortem donelo status selebritija.

Edited by Nikodije

PXAM41.JPGWild Combination: A Portrait of Arthur RussellOdmereno, informativno, samo na trenutke epsko (kad mu ćale povremeno zaplače), nije bilo mnogo napregnutih kvazi intelektualaca koji će da evaluraju lik i delo genija, više zaljubljenog pederasta Ginsberga, hvala :wub: Malo smeta ta mitomanija, Arthur jeste bio misteriozni čovek iz eha, ali zar doveka, izgleda kao da je ostao nepoznanica i najbližima. Najautentičnija je crnkinja koja je uhvatila da ovaj white boy ima najbolji fanki gruv. I oni koji mu pripisuju okeanski hod i večito balansiranje između ozbiljnih i neozbiljnih šumova i krikova. Long live King Arthur, izdao bih ti ploču i svaku kasetu i sve DATe i sve što ostade iza tebe da smo se upoznali jednom davnom u tom opasnom po svako veselo dete Njujorku ili San Francisco hipi komjunu. p.s kao dečarcu sa sela, kako da mu ne oprostim master mix trucker hat. Elvis vanvremeni nijedan :wub:arthur-russell.jpg?w=460&h=387

Edited by palfoot

Inside JobDokumentarac o finansijskoj krizi koja je uzdrmala USA i svet 2008 i 2009 godine. Film se uglavnom bazira na uzroke i pojasnjavanje tih mehanizama koji su doveli do kraha nekolicine investicionih banaka i maltene na rub propasti celu Ameriku. Obavezno stivo za sve ekonomiste uz preporuku da pogleda svako ko nije a koga zanima ovakva tematika. Odlicno ostvarenje..

Edited by lord_s

Pushwagner (2011)6019264751_914e97c33d_z.jpgČika Push je jebeni car :Hail: Preporuke za ovaj film o ekscentričnom norveškom umetniku.